Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Plastiková kreatúra Donatella Versace: Jej telo je definitívne na odpis!

Donatella Versace prekvapila šľachovitými rukami a vycivenou tvárou. Zobraziť galériu (8)
Donatella Versace prekvapila šľachovitými rukami a vycivenou tvárou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – V zrelom veku už veľa vody nenamúti! Napriek tomu, že Donatella Versace (57) ešte ani neprekročila prach šesťdesiatky, k ozdobám červeného koberca už dávno nepatrí. Početnými plastikami totiž svoj zovňajšok príliš nevylepšila, práve naopak. Jej šľachy a vycivená tvár už začína naháňať hrôzu.

Do starého železa! Zatiaľ čo zástupy hviezd jej formátu sa udržiavajú v závideniahodnej kondícii, Donatella Versace o zdravom a pestovanom vzhľade môže už iba snívať. K odstrašujúcim príkladom plastickej chirurgie totiž odborníci neradia už len jej tvár. Módna ikona sa pasuje aj s ovisnutou, zošúverenou kožou a neforemnými silikónmi.

O tom, že s diétami a cvičením to v poslednom období poriadne preháňa, Donatella presvedčila na nedávnom udeľovaní cien The Glamour Women of the Year. Noblesa a pôvab však z jej postavy v róbe bez ramienok rozhodne nevyžaroval. Blondínka sa síce s rukami vbok snažila upriamiť pozornosť na svoje svalstvo, paparazzi si však viac všímali jej šľachovité končatiny a umelé prednosti ako vo zveráku.

Hoci vychytená návrhárka k oslnivým kráskam nepatrí, kreativita jej zatiaľ nechýba. Ako sa tento týždeň nechala počuť, vo svojich ambíciách stále siaha pomerne vysoko: „Ak by som mohla obliecť kohokoľvek, bola by to kráľovná – ona zvládne čokoľvek. Nahodila by som ju do čiernej, lebo ju nikdy nenosí. Možno by som pridala trochu kože v štýle rock 'n' roll.“ Či by urodzená Britka s takýmto nápadom súhlasila, je naozaj otázne. Znamenitý vkus a nápaditosť ale Donatelle odoprieť nemožno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu