Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Preplastikovaná hrôza šoubiznisu: Takáto vyziabnutá ešte nebola!

Plastiková Donatella Versace predviedla svoju extrémne chudú postavu v obtiahnutých nohaviciach. Zobraziť galériu (10)
Plastiková Donatella Versace predviedla svoju extrémne chudú postavu v obtiahnutých nohaviciach. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vyhladovala sa na kosť! Hoci si Donatella Versace (58) svoju figúru prísne stráži počas celej kariéry, pred prahom šesťdesiatky zachádza do ozajstného extrému. Stačí sa pozrieť, v akej forme ju paparazzi zachytili tento týždeň na letisku. Vyziabnuté nohy na nej pripomínali dve krehké špajle.

Kam chce so svojou posadnutosťou zájsť? O tom, že Donatella Versace má na svoj zovňajšok mimoriadne prísne nároky, svedčí predovšetkým jej plastikami poznačená tvár. Majiteľka módneho impéria s kačacími perami už dlhšie pripomína karikatúru, no najnovšie k nim pridala nevábny bonus. V obtiahnutých nohaviciach vyzerá ako skutočná chodiaca kostra.

Aj keď Donatella so svetom kinematografie priveľa spoločného nemá, pred pár dňami si nenechala ujsť pompézne odovzdávanie zlatých sošiek. Hneď po oscarovej noci sa však ponáhľala na lietadlo, aby sa čím skôr vrátila do Európy. Pred odletovou halou na ňu čakali fotografi, ktorí zostali prinajmenšom zaskočení. Útla návrhárka pôsobila dojmom zašlého exponátu z múzea voskových figurín. Mušou váhou by pritom mohla smelo konkurovať dievčatám do desať rokov.

Krehká blondínka sa za veľkou mlákou objavila na párty Eltona Johna, kde po jej boku už opäť nechýbala spriaznená duša Lady Gaga. „Ona predstavuje couture. Mohla by som ju v tejto kolekcii dať do farieb – fialovej, svetlej ružovej, purpurovej. Ale mojím snom bolo dať na ňu čiernu,“ rozplývala sa Donatella po exkluzívnej parížskej prehliadke. Ako sa teda zdá, šoubiznis je definitívne bohatší o ďalšie dvojičky s generačným rozdielom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu