Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Príšerný pohľad: Plastiková veteránka a jej zošúverené telo v bikinách!

Donatella Versace v bikinách Zobraziť galériu (12)
Donatella Versace v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

BAHAMY – Tá ale dopadla! Hoci Donatella Versace (58) značnú časť života zasvätila plastickým operáciám a pravidelnému cvičeniu, krátko pred šesťdesiatkou pripomína vykopávku z múzea. V týchto dňoch oddychuje na exotických ostrovoch a tamojších dovolenkárov straší vyciveným telom. Kde sa pozrú, všade vidia zošúverenú kožu.

Stará chcela mladou byť! Aj keď Donatella Versace vekovo patrí ešte k päťdesiatničkám, jej vonkajší vzhľad tomu príliš nenasvedčuje. Talianska návrhárka a jedna z dedičiek impéria Versace má síce štíhlu figúru, no jej pokožka pod vplyvom nadmerného opaľovania sa zostarla a ovisla. Blonďavá veteránka tak už v bikinách veľa vody nenamúti.

Donatellu domáce pláže zrejme definitívne omrzeli, preto vyrazila za ničím nerušenou dovolenkou do Karibiku. Za svoju cieľovú destináciu si vybrala ostrovy Turks a Caicos, ktoré patria medzi britské kolónie. Módna dizajnérka sa v zámorskom prostredí môže tešiť zo súkromia na vyľudnenej pláži, kde ju okrem paparazzov a niekoľkých prominentov nikto neobzerá. Veď jej zošúverená pokožka a odlíčená tvár tak či tak nepatrí medzi dovolenkové skvosty.

Svojráznej celebrite za veľkou mlákou robí spoločnosť telesný strážca a dcéra Allegra, ktorá sa ani neodvážila vyzliecť zo šiat. Už dlhší čas totiž trpí anorexiou, vďaka ktorej sa neraz ocitla pod spŕškou mediálnej kritiky.

Donatella inšpiruje množstvo žien po celom svete nielen v oblasti módy, ale aj kinematografie. Len nedávno uzrela svetlo sveta snímka Only God Forgives, ktorej ústredná postava údajne kopíruje práve taliansku módnu ikonu. Autorka Kristen Scott Thomas sa však bráni: „To je naozaj jeden obrovský omyl. Ja som počula, že Donatella Versace je tá najmilšia, najsladšia a najláskavejšia osoba na celom svete.“ Či za týmito slovami stojí pravda alebo obrovská dávka irónie, už posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu