Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Angelina a jej oscarová noha: Smeje sa z nej celá Amerika!

Noha Angeliny Jolie spôsobila v Amerike poriadny rozruch. Zobraziť galériu (22)
Noha Angeliny Jolie spôsobila v Amerike poriadny rozruch.

LOS ANGELES – Zabávajú sa na nej! Hoci si Angelina Jolie (36) na nedeľňajšom udeľovaní Oscarov neurobila žiadne spoločenské faux pas, i tak sa stala v USA terčom posmechu. Dôvodom je póza, akú nahodila na červenom koberci. Okato vystavila na obdiv svoju nohu, čo sa okamžite stalo inšpiráciou pre mnohých "vtipálkov".

Po oscarovej noci začali zahraničné weby zaplavovať vtipné fotomontáže (pozrite v galérii) parodujúce Angelinu Jolie. Len na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter sa okamžite objavilo na túto tému tisíce komentárov. Volám sa Angie a toto je moja noha," uvádza jeden z príspevkov. Dnes večer som si oholila len pravú nohu," dodáva druhý. O niekoľko hodín už vzniklo na Twitteri aj samostatné konto @AngiesRightLeg (v preklade Angiena pravá noha, pozn. red.) s množstvom príspevkov, napríklad Pozri sa na mňa! Som tu! Nezabudnite na mňa!"

Angelina na rozdávaní cien Filmovej akadémie triumfovala čiernou róbou s vysokým rázporkom z dielne Versace. Ako však na druhý deň vysvitlo, v takmer identickom outfite pred dvomi rokmi hviezdila Jennifer Aniston na odovzdávaní Zlatých glóbusov.

Angelina Jolie oscarový styling
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: isifa, SITA, )

Zaujímavosťou je, že toto rozhodne nie je prvýkrát, kedy Angelina prišla s nápadom niekoho iného. S úhlavnou nepriateľkou Jen Aniston ju zhruba pred polrokom spájala rovnaká kabelka. A nemalý škandál vznikol aj v súvislosti s jej režisérskym debutom. Z plagiátorstva ju stihol obviniť bosniansko-chorvátsky žurnalista a spisovateľ James J. Braddock, ktorý si nárokuje autorské práva na dejovú líniu a nosné myšlienky jej filmu In the Land of Blood and Honey.

Tip: Pozrite si Jennifer Aniston alebo Angelinu Jolie vo filme. Kompletný tv program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu