Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strach Angeliny Jolie: Vyhrážky plné násilia!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americkej herečke a filmárke Angeline Jolie sa pre jej režisérsky debut In the Land of Blood and Honey (2011) vyhrážali. Ako sama uviedla, nestalo sa to len jej, ale aj hercom a herečkám, ktorých si vybrala do filmu odohrávajúceho sa na pozadí balkánskeho konfliktu.

„Niektoré veci posielali mne, niektoré boli zverejnené online. Ľudia z obsadenia sa mi nikdy nesťažovali, dozvedela som sa to však od iných. Jednému z nich dokonca rozbili okná na aute, ďalší mali problém s hackerskými útokmi na telefóny a e-mailové schránky,“ povedala Jolie. „Fyzické hrozby neboli tým, čo ma najviac trápilo, pretože som už bola v toľkých rôznych krajinách, ako napríklad v Afganistane, kde mi ako priamočiarej Američanke hrozili rôzne veci,“ prezradila. „Bolo v tom viac... s filmom, ako je tento, nechcete byť použitý ako nástroj, predovšetkým v roku volieb, keď mu ľudia prisúdia nálepku bez toho, aby ho vôbec videli a snažia sa vyvolať agresivitu a násilie,“ dodala.

Vojnová romantická dráma In the Land of Blood and Honey mala svetovú premiéru 8. decembra v Los Angeles. Snímka, ktorú nominovali na Zlatý glóbus v kategórii cudzojazyčných filmov, rozpráva príbeh o vzťahu bosnianskej moslimky a pravoslávneho Srba.

Tridsaťšesťročná dcéra herca Jona Voighta začala s herectvom už ako dieťa. Zaujala v televíznej dráme George Wallace (1997), po ktorej nasledovali ďalšie úspešné filmy ako Podoby lásky (1998), Gia (1998), Zberateľ kostí (1999) a Bláznivá runway (1999). V roku 2000 získala Oscara v kategórii Najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe za stvárnenie pacientky na psychiatrii v životopisnej dráme Narušenie (1999). Známa je aj z filmov 60 sekúnd (2000), Siedmy hriech (2001), Lara Croft - Tomb Rider (2001), Hranica zlomu (2003), Svet zajtrajška (2004), Alexander Veľký (2004), Pán a pani Smithovci (2005), Beowulf (2007), Wanted (2008), Turista (2010), Salt (2010) alebo mysterióznej drámy Výmena (2008), ktorá jej v roku 2009 vyniesla nomináciu na Oscara za hlavnú rolu. Informácie zverejnila webová stránka DigitalSpy.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu