Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jennifer Aniston vystavila sexi nohy: Strach o miesto v Hollywoode!

Jennifer Aniston si zapózovala v magazíne a ukázala svoje sexi nôžky. Zobraziť galériu (14)
Jennifer Aniston si zapózovala v magazíne a ukázala svoje sexi nôžky. (Zdroj: InStyle)

LOS ANGELES – Začína sa cítiť stará! Hoci Jennifer Aniston (43) do starého železa ešte nepatrí, sebaistotou v tvrdej hollywoodskej konkurencii už zďaleka nesrší. Napriek tomu, že krivkami bez problémov zatieni aj o polovicu mladšie kolegyne, vraj má dôvod na obavy. Tieto vypracované nohy už na niektoré úlohy nestačia!

Dolieha na ňu kríza stredného veku? Tvár dievčatka a telo bohyne – to sú prívlastky, akými médiá častujú Jennifer Aniston už niekoľko rokov. Jej postava sa totiž s plynúcim časom takmer vôbec nemení – a ak náhodou áno, tak jedine k lepšiemu. Dôkazom sú čerstvé zábery v májovom vydaní magazínu InStyle. Herečka vystavila na obdiv nohy, aké by jej mohli závidieť aj mnohé začínajúce fitnesky.

Napriek tomu, že niekdajšia hviezda sitkomu Priatelia je ovenčená titulmi typu Najsexi žena sveta, je sebavedomie začína byť poriadne naštrbené. „Viete, kedy sa cítim stará? Keď vidím dievčatá alebo nové herečky, ktoré majú cez dvadsať a pomyslím si 'Nie sme približne rovnako staré?' Vtedy strácam perspektívu,“ zdôverila sa v priloženom rozhovore. Hotovou nočnou morou je však pre ňu úloha matky tínedžera: „Keď mi ponúknu rolu matky, ktorá má 17-ročné dieťa, hovorím si 'Nie som taká stará, aby som mala doma 17-tku! ' a potom si uvedomím, že vlastne áno, som.“

Aj vďaka o 2 roky mladšej láske však Jennifer zatiaľ nezúfa. Tento rok zasvätila predovšetkým svojmu vyvolenému Justinovi Therouxovi, dobrým priateľom, cestovaniu a voľnému času. Zdôrazňuje pritom, že v súkromí si na exkluzívne outfity vôbec nepotrpí: „Cítim sa sexi vo svojich džínsoch a v priateľovom tričku,“ dodáva známa milovníčka ležérnej letnej obuvi, takzvaných flip-flopov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu