Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Päťdesiatnička Sharon Stone je stále kus: Vyzerá sviežo ako nikdy!

Sharon Stone Zobraziť galériu (8)
Sharon Stone (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Zreje ako víno! Hoci sa v minulosti v súvislosti so Sharon Stone (53) objavili aj nelichotivé fotografie, herečka dnes nad nimi môže len mávnuť rukou. Napriek pribúdajúcim rokom totiž na kráse nestráca, práve naopak. S dokonalou figúrou a vyhladenou tvárou zanecháva mladistvý dojem ako za starých čias.

Do starého železa zďaleka nepatrí! Či ide o závideniahodné gény, perfektnú starostlivosť o vlastný zovňajšok alebo kombináciu oboch faktorov, isté je jedno. Sharon Stone sa aj po prekročení prahu päťdesiatky nemá za čo hanbiť. Dôkazom môžu byť zábery z nedávneho galavečera, na ktorom sa odovzdávali ceny Movies For Grownups. Blondínka svojím stylingom doslova trafila do čierneho.

Puzdrové šaty s dĺžkou po kolená, priliehavé čižmy a krátka kožená bunda – v takomto športovo-elegantnom duchu sa Sharon predvádzala po príchode na červený koberec. S vyžehlenými vlasmi zopnutými do copu nechala vyniknúť najmä črtám svojej tváre. S takzvaným „nahým“ líčením zvýraznila len oči, ktoré orámovala čiernou ceruzkou. Na prvý pohľad tak aj v zrelom veku pôsobila ako dievčatko.

O tom, že herecká hviezda má divákom stále čo ponúknuť, svedčí ocenenie, ktoré si prevzala – soška za celoživotný úspech. Potláčajúc slzy dojatia sa prekvapená Sharon poďakovala týmito slovami: „Musela som zomrieť a dostať sa do neba. Som taká vďačná za tento deň, za tento okamih. Som vďačná, že som tu, pretože to nebola vždy samozrejmosť.“

Tiež by vás mohlo zaujať: Celebrity po štyridsiatke: Odkukajte ich triky na skvelú formu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu