Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sharon Stone v uletenom outfite: Tá sa teda doriadila!

Sharon Stone Zobraziť galériu (8)
Sharon Stone (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tak toto je nevyšlo! Sharon Stone síce občas na seba navlečie tak trochu šokujúce kreácie, ale čo predviedla na nedávnej akcii v Beverly Hills je priveľa. Klobúk ako z grotesky, šaty požičané od babičky a o rukaviciach a kabelke čudnej farby škoda hovoriť.

Stráca s pribúdajúcimi rokmi svoj zmysel pre vkus? Pri pohľade na blond herečku na červenom koberci zväčša okolie vzdychá od závisti. Tentokrát vzdychalo asi tiež, ale skôr od zhrozenia. Sharon sa totiž pri výbere svojho outfitu poriadne odviazala. Toto oblečenie by možno obstálo na Halloween párty pre dôchodcov, na charitatívnu párty v luxusnom hoteli Beverly Wilshire sa ale naozaj nehodilo. Jednotlivé kúsky oblečenia spolu vzájomne vôbec neladili a dobrým ťahom nebola ani farba rúžu.

Herečke však jednoznačne nemožno uprieť snahu zlepšiť svet okolo nás. Akciu zameranú na pomoc ľuďom trpiacim lupusom podporila nielen svojou prítomnosťou, ale venovala do dražby aj niekoľko svojich kabeliek. Lupus je nebezpečná choroba, pri ktorej imunitný systém začne útočiť proti vlastným zdravým tkanivám a orgánom.

Podľa úsmevu na jej tvári sa zdá, že sa herečka cítila na akcii fyzicky dobre a zdravotné problémy, ktoré ju potrápili pred niečo vyše mesiacom sú už minulosťou. Počas septembrového pobytu v Miláne totiž blondínka omdlela a museli ju hospitalizovať. "Sharon mala problémy s migrénou a mysleli sme, že bude najlepšie, ak sa na ňu pred podujatím pozrú lekári. Vyšetrili ju a dostala zelenú," prezradil vtedy zdroj pre časopis US Weekly.

Aj v Miláne sa pritom zúčastnila charitatívnej akcie, tentokrát na podporu nadácie pre výskum AIDSu. Herečka pri svojom nabitom dobročinnom programe tak trochu pozabudla na vlastné zdravie. Počas obeda v Beverly Hills ju však bolesti zjavne netrápili a užila si ho vo svojom kurióznom outfite až do konca.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu