Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Aha, čo má Sharon Stone v posteli: Svalnatého a o polovicu mladšieho!

Sharon Stone duchom nestarne - pomáha jej v tom o polovicu mladší milenec Martin Mica. Zobraziť galériu (12)
Sharon Stone duchom nestarne - pomáha jej v tom o polovicu mladší milenec Martin Mica. (Zdroj: profimedia.sk)

FLORIANOPOLIS – Stále stojí za hriech? Odkedy sa Sharon Stone (54) dlhými nohami blysla v snímke Základný inštinkt, ubehli už celé desaťročia. Na šarme však nestráca ani v zrelom veku. Na pláži už telo v bikinách často nevystavuje, rozhodne sa však má čím pochváliť. Jej ozdobou je svalnatý zajačik.

Vek nie je prekážkou! Pokiaľ ide o lásku v kruhoch celebrít, dátum narodenia nepredstavuje nijaké obmedzenia, práve naopak. Svoje vie o tom aj päťdesiatnička Sharon Stone, ktorá si momentálne užíva v náručí argentínskeho modela. Vyšportovaný mladík má síce len polovicu z herečkiných rokov, to je však len jeho veľké plus.

Ako zaľúbený párik si prominentná dvojica v týchto dňoch vychutnáva pohodu na brazílskom pobreží. Počas romantickej prechádzky hollywoodska ikona zostala verná vyhrnutým nohaviciam a jednoduchému topu na ramienka. Jej mladý milenec Martin Mica však bez ostychu zhodil tričko a vystavil na obdiv vypracované telo. O poznanie staršiu partnerku pritom džentlmensky objal okolo pliec.

Či má takýto vzťah z dlhodobého hľadiska perspektívu, už posúďte sami. Záľubu vo výrazne mladších mužoch však prejavuje čoraz viac krások zo šoubiznisu. Duchom takto mladne Madonna, Ivana Trump, Jennifer Lopez a mnoho ďalších. Žeby definitívne išlo o nový trend emancipácie a poznávacej značky vo vodách šoubiznisu? Zdá sa, že dámy v rokoch za zbohatlíkmi s mladučkými modelkami naozaj nechcú nijako zaostávať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu