Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pre toto je Demi Moore na dne: Od kolapsu ju neuchránil ani Bruce Willis!

Bruce Willis a Demi Moore Zobraziť galériu (12)
Bruce Willis a Demi Moore

LOS ANGELES – Koledovala si o to? Život Demi Moore (49) v priebehu uplynulých pár mesiacov nabral poriadne turbulentný smer. Po škandále s manželovou neverou sa jej dovtedy bezstarostné nažívanie zmenilo v drámu, na konci ktorej herečka skončila ako troska. Médiá sa však zhodujú v tom, že takto zle nedopadla bezdôvodne. Pomocnú ruku totiž neprijala ani od snaživého expartnera Brucea Willisa (56).

Na smutné okolnosti kolapsu jednej z najobľúbenejších ikon Hollywoodu si posvietila televízna stanica CNN ako aj časopis People. Tí poukázali na to, že Demi k neslávnemu koncu smerovala už dlhší čas. Zrúteniu a následnej hospitalizácií predchádzal zvrátený životný štýl, ako aj vlastná tvrdohlavosť. Tu sú dôvody, pre ktoré herečka klesla na samé dno:

  1. Posadnutosť štíhlosťou a vlastným zovňajškom

Hoci starostlivosť o vlastný imidž je vo svete kinematografie nepísanou povinnosťou, Demi si pribúdajúce roky odmietala pripustiť. Plastikami, cvičením a prísnymi diétami svoje telo udržiavala v závideniahodnej forme. Až pokým jej úsilie neprerástlo v chorobnú posadnutosť, na konci ktorej žila len na energetických nápojoch. Zdravotnícky personál jej telesnú schránku pred pár dňami dokonca prirovnal k onkologickej pacientke.

  1. Výrazne mladší manžel

Spolužitie s Ashtonom Kutcherom na prvý pohľad mohlo pôsobiť osviežujúco, v skutočnosti sa však brunetka musela vyrovnávať s ďaleko mladšími sokyňami. Keď sa herec a režisér nakoniec uchýlil k nevere na ich šieste výročie svadby, Demine poníženie ani nemohlo byť väčšie. Manželia však vzájomnú vernosť od seba nikdy nevyžadovali. A to sa s odstupom času javí ako obrovská chyba.

  1. Závislosť na tabletkách

Či ide o overené informácie, s určitosťou nevedno. Viaceré zdroje však magazínu People potvrdili, že herecká hviezda užívala lieky na predpis, aby skrotila svoj apetít. Táto jej úchylka sa prehĺbila najmä po tom, čo sa rozišla práve s Ashtonom.

  1. Odmietanie akejkoľvek pomoci

Napriek tomu, že o 15 rokov mladší Kutcher spôsobil svojej zákonnej polovičke nemalú traumu, ani zďaleka sa na ňu nevykašľal. Ako jeden z najbližších, ktorí sa báli o jej zdravie, snažil sa ju presvedčiť, aby vyhľadala odbornú pomoc. Demine obrovské problémy bezprostredne zasiahli aj exmanžela Brucea Willisa, s ktorým udržuje priateľský vzťah. Nech sa však akčný hrdina akokoľvek usiloval, herečka zaťato trvala na svojom – že je v najlepšom poriadku.

Tip: Pozrite si Brucea Willisa v akčných filmoch. Kompletný tv program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu