Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Demi Moore je späť: Prvýkrát od kolapsu žiari šťastím verejne!

Demi Moore s kamarátkou Amandou de Cadenet Zobraziť galériu (10)
Demi Moore s kamarátkou Amandou de Cadenet (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Z najhoršieho je vonku! Niet najmenších pochýb, že Demi Moore (49) si v uplynulých mesiacoch prešla hotovým peklom. Po nervovom kolapse a liečbe z anorexie však svoj život konečne vracia do starých koľají. Včera si po prvý raz vyrazila do spoločnosti a nešetrila úsmevom.

Hviezdou súkromnej párty! V takom svetle sa Demi Moore ukázala v rámci svojho návratu medzi hollywoodsku smotánku. Ženské krivky jej síce stále chýbajú, pôsobí však oveľa zdravším dojmom než tesne po rozchode s manželom Ashtonom Kutcherom. S jeho početnými neverami sa očividne už psychicky vyrovnala. V kruhu priateľov totiž strúhala jeden úsmev za druhým.

V dobrej nálade a v elegantnom outfite herečka zavítala na istý privátny žúr, kde svojou prítomnosťou prišla podporiť najlepšiu kamarátku Amandu de Cadenet. Tá uvádzala svoju zbrusu novú televíznu šou s príznačným názvom The Conversation with Amanda De Cadenet. Pri jej oblej postave a bujnom poprsí síce Demi vyzerala neuveriteľne útlo, no rozhodne nie ako troska. Paparazzov potešila nenúteným pózovaním bez zbytočných manierov.

Len deň pred svojím prvým verejným vystúpením sa takmer päťdesiatnička pripomenula aj fanúšikom na sociálnej sieti. Na Twitteri sa však prihlásila pod starým menom PaniKutcherová, čo vyvolalo značné prekvapenie. O nejaký čas ale Demi všetko uviedla na správnu mieru: „Čas na zmenu twitterovského mena... nejaké návrhy?“ Zdá sa teda, že po turbulentných mesiacoch hviezda strieborného plátna naozaj začína celkom novú etapu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu