Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Drsňák Bruce Willis zmäkol: Prvý záber, ako sa mazná s maličkou dcérkou!

Bruce Willis sa nežne túli k len šesťtýždňovej ratolesti. Zobraziť galériu (6)
Bruce Willis sa nežne túli k len šesťtýždňovej ratolesti. (Zdroj: Twitter)

BUDAPEŠŤ – Je plný nehy a otcovskej lásky! Keď sa Bruceovi Willisovi (57) nedávno narodila už v poradí štvrtá dcéra, zaručene neskrýval patričnú pýchu. A tú si najnovšie môžu pozrieť už aj jeho fanúšikovia prostredníctvom sociálnej siete. Drsný akčný hrdina sa s ratolesťou v náručí zmenil na klbko citov.

Aj pred šesťdesiatkou prežíva obrovskú radosť! Hoci Bruce Willis by vzhľadom na svoj vek mohol byť už dávno starým otcom, v prvý aprílový deň mu manželka Emma Heming priviedla na svet dcérku Mabel Ray Willis. Pri prebaľovaní a kúpaní bezbranného drobca už možno vyšiel z cviku, jeho otcovské inštinkty však neochladli ani náhodou. Stačí sa pozrieť na prvý verejný záber, ktorý je najkrajším dôkazom ich vzájomného puta.

„Nádherný deň v Budapešti s láskami môjho života. Ocko a Mabel láskajú jeden druhého,“ týmito slovami Willisova zákonná polovička okomentovala fotografiu, ktorú sama zverejnila v mikroblogovacej sieti Twitter. A treba uznať, že nové rodičovské pozornosti hercovi naozaj pristanú. Úsmev, nežný bozk na čelo a vrásky okolo očí sú neklamným znakom, že Bruce prežíva mimoriadne šťastné obdobie v najužšom kruhu rodiny.

Meno Mabel, ktorým prominentný pár nazval svoju prvú spoločnú dcérku, je zrejme skrátenou verziou mena Amabel. To je odvodené od francúzskeho slovného spojenia „ma belle“, ktoré možno voľne preložiť ako „moja krásna“ či prenesene „moje dievčatko“. Zdá sa teda, že Mabel už od kolísky patrí k najmilovanejším deťom na svete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu