Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Neplnoletá spávala s francúzskymi futbalistami, dnes má job snov!

Zahia Dehar sa z lacnej devy vypracovala na módnu návrhárku, Zobraziť galériu (9)
Zahia Dehar sa z lacnej devy vypracovala na módnu návrhárku, (Zdroj: SITA)

PARÍŽ – Vypracovala sa! Hoci Zahiu Dehar (19) preslávil sexuálny škandál s francúzskymi futbalistami, v súčasnosti sa jej meno skloňuje v súvislosti s módou. Niekdajšia prostitútka najstaršie remeslo na svete vymenila za dizajn. Erotike ako takej však zostala verná.

Podnikateľského ducha nezaprie! Keď vysvitlo, že Zahia Dehar poskytuje sexuálne služby najväčším esám francúzskeho futbalu, išlo o škandál obrovských rozmerov. Franck Ribéry, Karim Benzema a Sidney Govou totiž údajne zaplatili tisíce eur za hrátky s blondínkou, ktorá v tom čase mala len 16 rokov. Dnes je Zahia plnoletá a svoj potenciál využila prekvapivým spôsobom. Na parížskom Týždni módy Couture sa predviedla s vlastnou kolekciou spodnej bielizne.

Diváci v sále, ktorí na móle čakali klasické súpravičky na bežné nosenie, zrejme zostali mierne zaskočení. Obdarená kráska totiž modelky navliekla do extravagantných kúskov z najrôznejších materiálov. Nechýbala kožušinka, priehľadný tyl, či aplikácie inšpirované kvetmi. Všetko, prirodzene, v minimalistickom štýle.

Zlatým klincom prehliadky sa stala samotná Zahia Dehar, ktorá v sebe odvážnu dámu nezaprela. Na mólo si totiž vyšla v Evinom rúchu zahalená priehľadnou látkou posiatou lupeňmi ruží. Tie jej síce intímne miesta cudne prekrývali, erotický nádych však modelu odoprieť nemožno. Nahá blondínka tak vstúpila do povedomia módneho sveta spôsobom sebe vlastným.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu