Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Jaggerova vnučka bez zábran: V 16-ich naostro a s výstrihom XXL!

Vnučka Micka Jaggera, Amba Jackson, sa predvádza už od tínedžerských čias. Zobraziť galériu (3)
Vnučka Micka Jaggera, Amba Jackson, sa predvádza už od tínedžerských čias. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Gény rebela v sebe nezaprie! Hoci má Amba Jackson ešte len sladkých 16 rokov, vo svete šoubiznisu si už teraz vydupáva svoje teplé miestečko. A to pomerne pikantným spôsobom. Do spoločnosti si totiž vyrazila bez podprsenky. Voľné sako však toho príliš veľa nezakrylo.

Odvaha jej nechýba! Ak by Amba Jackson chcela vytŕčať z rodiny, zrejme by sa musela stať mníškou alebo učiteľkou v materskej škole. Ako sa však zdá, takáto budúcnosť jej nehrozí. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery z nedávnej akcie, na ktorej zástupcovia magazínu Marie Claire uvádzali na trh svoju vlastnú módnu bibliu s názvom Runway. Tínedžerka sa na nej zahanbiť rozhodne nenechala – v centre pozornosti sa ocitla aj s poodhaleným hrudníkom.

Obtiahnuté nohavice a sako voľnejšieho strihu s dekoltom ako na výstave – na takýto saténový kostým stavila mladučká vnučka rockera Micka Jaggera. Vďaka takzvanému nahému líčeniu pôsobila v celku nevinne, pohľad do jej výstrihu však už svedčil o niečom celkom inom. Pri takomto výhľade jej totiž nielen módni kritici razom odpustili aj mierny pyžamový dojem.

Amba a jej 19-ročná sestra Assisi strávili väčšinu detstva v nádhernom prostredí Ibizy pri svojej matke Jade Jagger. Tá sa však s ich otcom, Piersom Jacksonom, v roku 1999 rozišla. Nedávno sa obe násťročné krásky objavili práve v Londýne, kde matke pomáhajú s módnym biznisom. A súdiac podľa najnovších fotografií, sa im takýto svet nanajvýš pozdáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu