Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezdy seriálu Krok za krokom po 20 rokoch: Zmenené na nepoznanie!

Herecké obsadenie sitkomu Krok za krokom. Zobraziť galériu (14)
Herecké obsadenie sitkomu Krok za krokom. (Zdroj: abc)

LOS ANGELES – Vyrástli a zostarli! Reč je o hrdinoch sitkomu Krok za krokom, ktorý sa v repríze stále vysiela aj na našich televíznych obrazovkách. Hoci od výroby pilotnej časti uplynuli už dve desaťročia, seriál na popularite nestráca. Ako sú však na tom jeho hlavní aktéri?

 

 

 

Patrick Duffy
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)
Šediny a nejaké to kilo navyše pribudlo najstaršiemu hercovi Patrickovi Duffymu, ktorý stvárňoval otca podarenej rodinky. Popri úlohe Franka Lamberta si však stihol zahrať vo viacerých snímkach a už čoskoro sa bude o divácku priazeň uchádzať opäť. Jeho tvár totiž nebude chýbať v zbrusu nových častiach legendárneho seriálu Dallas.
Suzanne Sommers
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: isifa)
Na rozdiel od Patricka sa jeho seriálová manželka vo svete kinematografie príliš neuchytila. Suzanne Sommers sa po úlohe Carol vrhla na písanie kníh, pričom sama drvivú väčšinu času venovala svojmu zovňajšku. Ako jedna z mála celebrít dokázala speňažiť vlastnú rakovinu prsníka, ktorú prekonala pred desiatimi rokmi. V rámci svojich kníh o alternatívnej medicíne a hormonálnej liečbe totiž precestovala celú Ameriku a zarobila slušný balík peňazí.
Christine Lakin
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: FHM)
Najväčší úspech spomedzi detských hviezd zaznamenala Christine Lakin, ktorá už v poslednej sérii pripomínala ozajstnú krásavicu. Z malej Al vyrástla nádherná labuť, ktorá o herecké ponuky nemá núdzu. Aj provokatívny záber v bikinách z magazínu FHM je totiž dôkazom, že takáto tvár a sexi postavička pred kameru jednoducho patrí!
Staci Keanan
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: isifa)
Najmenšou zmenou prešla Staci Keanan, ktorú poznáme ako bifľošku Daneu. Blondínkine črty sú rozpoznateľné aj dnes, veľkú dieru do sveta šoubiznisu však neurobila.
Angela Watson
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: isifa)
Pribúdajúce roky sa podpisujú tiež na tvári tmavovlásky Angely Watson. Tá síce v sitkome stvárňovala tínedžerku posadnutú vlastnou krásou – Karen, dnes však pripomína skôr sivú myš. Niet divu, že na obrazovke ani striebornom plátne ju vôbec nevidieť. O peniaze však núdzu rozhodne nemá. Od vlastných rodičov si vysúdila 2,8 milióna dolárov, ktoré jej ukradli zo zárobku detskej hviezdy. V súčasnosti sa venuje predovšetkým charitatívnej činnosti.
Brandon Call
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: abc)
Pomerne rušný život vedie Brandon Call, ktorý sa preslávil ako flákač J.T. Lambert. Momentálne je rozvedený, má dve deti a údajne vlastní benzínovú pumpu. V roku 1996 bol dokonca postrelený do oboch ramien neznámym mužom, vraj sa však celkom uzdravil a nenesie žiadne trvalé následky.
Sasha Mitchell
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: abc)
Turbulentný život vedie tiež Sasha Mitchell, ktorého poznáme ako pomotaného dobráka Codyho. Vďaka tvrdej drine v rámci kickboxu si zahral vo viacerých akčných filmoch, čelil však aj obvineniam zo strany manželky. Či svoju vtedajšiu zákonitú polovičku naozaj napádal, s určitosťou nevedno. O ich štyri deti sa však stará sám, pričom exmanželka k nim má  obmedzený prístup.
Christopher Castile
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Twitter)
Celkom dobre sa v súkromí darí blondiakovi menom Christopher Castile, ktorý v sitkome Krok za krokom získal rolu malého vševedka s okuliarmi na nose. Tie mu zostali do dnešných čias, od šoubiznisu sa však drží ďalej. Zbohatol predajom autobiografie s názvom Being You Is Most Definitely Cool, v ktorej opisuje, aký je to pocit vyrastať obklopený televíznymi kamerami. Ako správny chlap si však našiel priateľku a žiari spokojnosťou.
Josh Bryne
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: abc)
Neslávne dopadol najmladší člen hereckého obsadenia, Josh Bryne, po ktorom sa akoby zľahla zem. Bez vysvetlenia sa totiž v úlohe Brendana v rámci šiestej série seriálu už neobjavoval. Momentálne o ňom nikto nič bližšie nevie. Povráva sa, že sa živí ako bojovník v stredovekých hrách. Či však naozaj nosí dobové kostýmy, potvrdené nie je.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu