Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Al z Krok za krokom by ste nespoznali: Iný účes a... pribrala pekných pár kíl!

Christine Lakin zmenila účes a hrdo sa pýši guľatým bruškom. Zobraziť galériu (8)
Christine Lakin zmenila účes a hrdo sa pýši guľatým bruškom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Radostné správy! Herečka Christine Lakin (36) je divákom známa najmä ako Al Lambertová z obľúbeného seriálu Krok za krokom. Keď sa počin začal nakrúcať, mala 12 rokov a pred kamerami vlastne vyzrela na devätnásťročnú slečnu. Dnes už sympatickej umelkyni ťahá na 40-tku a nový účes nie je to jediné, čím sa môže pochváliť. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé dieťatko, ktoré by malo prísť na svet už o pár mesiacov.

Z dievčatka je už žena! Christine Lakin odštartovala svoju kariéru v útlom veku a pri pohľade na ňu si hádam každý vybaví úspešný seriál Krok za krokom, kde hrala drzú Al. Od padnutia poslednej klapky ubehlo zhruba 17 rokov, čo sa samozrejme odráža aj na herečkinom zovňajšku. 

Christine síce ešte donedávna nosila dlhé vlasy, no zatúžila po zmene. Zvolila oveľa kratší účes a u fanúšikov sa stretla len s veľkým nadšením. Podľa ich slov tak vyzerá oveľa šmrncovnejšie a krajšie. Svoj podiel na tom, že umelkyňa žiari, majú nepochybne aj tehotenské hormóny. 

Seriálová Al totiž nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko, ktorého otcom je jej manžel Brandon Breault. „Sme veľmi šťastní, že budeme mať bábätko. Tešíme sa už na to, že ho budeme vychovávať s láskou a radosťou,” poznamenala v rozhovore pre People herečka. Tiež prezradila, že by to malo byť dievčatko a termín pôrodu má stanovený na marec. 

Predstaviteľa Al Lambertovej nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko.
Zobraziť galériu (8)
Predstaviteľa Al Lambertovej nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko.  (Zdroj: Instagram)


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Christine LakinKrok za krokomAl Lambert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu