Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krpatý Richie z Krok za krokom po rokoch: Štěkna by bola hotová!

Jason Marsden bol v seriáli zamilovaný do Dany. V reálnom živote patrí jeho srdce manželke Christy. Zobraziť galériu (6)
Jason Marsden bol v seriáli zamilovaný do Dany. V reálnom živote patrí jeho srdce manželke Christy.

LOS ANGELES - Vrásky pribudli, iskra ostala! Od čias nakrúcania obľúbeného seriálu Krok za krokom ubehlo už zhruba 24 rokov a je pochopiteľné, že jeho hviezdy sa za ten čas dosť zmenili. Z herca Jasona Marsdena (40), ktorý stvárnil Daninho frajera Richa, je dnes zrelý muž. A treba uznať, že veľmi sympatický. Uznajte, nielen blonďavá bifľoška by z neho bola namäkko.

Keď v seriáli Krok za krokom začala v 5. sérii Dana Fosterová randiť s J.T-ho kamarátom Richom, boli prekvapení nielen členovia rodiny, ale aj mnohí diváci. Vzorná študentka, ktorú nevlastný brat prezýval napríklad Štěkna, a jeho najlepší kamarát - typický flakáč toho totiž nemali veľa spoločného. Kombinácia ich dvoch však fungovala a tvorcovia si nechali postavu krpatého Richa až do poslednej epizódy. 

Richa v obľúbenom počine stvárnil herec Jason Marsden, ktorý mal v čase nakrúcania 20 rokov. Dnes je z neho zrelý štyridsiatnik, má viditeľne viac vrások a nosí hustú bradu. V roku 2004 sa oženil s filmovou producentkou Christy. Spolu majú rozkošného synčeka, ktorý po otcovi zdedil šibalský pohľad. 

Jason Marsden má sympatickú manželku Christy a rozkošného synčeka Clarka Otisa.
Zobraziť galériu (6)
Jason Marsden má sympatickú manželku Christy a rozkošného synčeka Clarka Otisa.

Viac o téme: Krok za krokomJason Marsden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu