Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kráska z rodiny Addamsovcov: Bez mejkapu sa maskovala v metre!

Christina Ricci nenalíčená v metre a počas natáčania Rodiny Addamsovcov Zobraziť galériu (5)
Christina Ricci nenalíčená v metre a počas natáčania Rodiny Addamsovcov

NEW YORK – Tomu sa povie poriadny rozdiel! Hoci Christina Ricci (32) patrí v Hollywoode k atraktívnym tridsiatničkám, bez líčidiel okamžite splynie s davom. S nenamaľovanou tvárou vyrazila do ulíc verejnou dopravou, cestujúci ju však nespoznávali. Zrazu sa z nej stala sivá myš.

Jej oslnivá krása sa na chvíľu vyparila! Na červenom koberci zvykne zožať ovácie a na striebornom plátne robí garde mužským sexsymbolom kinematografie. Christina Ricci si pričuchla k sláve už ako dievčatko v úlohe malej Wednesday Addamsovej. Po skončení legendárneho seriálu sa však herectvu venovala aj naďalej, pričom dnes spolupracuje s lámačmi ženských sŕdc typu Robert Pattinson. Aj v jej prípade sa ale nádherná labuť razom dokáže zmeniť na všedné káčatko.

Nenalíčená, so sponkami vo vlasoch a v ležérnom outfite brunetka nedávno splynula s cestujúcimi v newyorskom metre. Tí totiž Christinu bez hviezdneho stylingu nespoznali a nemali tak najmenšie tušenie, že sedia v blízkosti áčkovej celebrity svetového formátu. Aby herečka zostala inkognito čo najdlhšie, po chvíli si neváhala nasadiť slnečné okuliare. Zrejme sa obávala, že niekomu nakoniec bude predsa len povedomá.

Odolať Christininmu šarmu na pľaci či medzi smotánkou pritom zvyčajne vôbec nie je jednoduché. Svoje o tom vie aj spomínaný Pattinson, ktorý s ňou nakrúcal snímku Bel Ami. Dvojica si totiž tak rozumela, až sa začali šíriť špekulácie, že je medzi nimi viac ako len iskra. Tieto fámy ale herečka poprela šteklivým vyjadrením. „Len sme sa spolu veľa nasmiali počas práce. Je to roztomilý a super zábavný chlap... a je naozaj skvelý v bozkávaní,“ prezradila na margo svojho kolegu v rozhovore pre Daily Mirror. Robertova dlhoročná milenka a kolegyňa by sa tak prípadnej nevery vraj obávať nemusela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu