Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Televízna hviezdička bez mejkapu: Krajšia ako nalíčená!

Nicole Polizzi sa bez mejkapu za svoju tvár hanbiť rozhodne nemusí. Zobraziť galériu (8)
Nicole Polizzi sa bez mejkapu za svoju tvár hanbiť rozhodne nemusí. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Prirodzenosť jej pristane! Hoci Nicole Polizzi (24) známu ako Snooki takmer vždy vidieť s výrazným líčením, pred pár dňami urobila výnimku. Umelé riasy a dymové očné tiene nepoužila, čím prekvapila aj svojich najzarytejších odporcov. Bez mejkapu totiž vyzerá ako sladké dievčatko!

Nánosy mejkapu nepotrebuje! Odkedy hviezda americkej reality šou Jersey Shore schudla zopár kilogramov, akoby opäť rozkvitla. Zo zmachlenej bacuľky sa totiž stáva pohľadná slečna, ktorá do ulíc môže pokojne vyraziť aj „naprírodno“. S nenalíčenou tvárou totiž pôsobí mladšie, sviežo a ako hotové neviniatko!

Drobná celebrita s chilskými koreňmi sa o svoj prirodzený vzhľad (tak ako o všetko) podelila s fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete Twitter. Komentárom „Deň bez mejkapu“ pod záberom zblízka odštartovala vlnu komplimentov na svoju adresu. Za lichotivé slová tak o nejaký čas nadšene ďakovala: „Chcem len povedať, akí ÚŽASNÍ sú moji fanúšikovia a podporovatelia! Vy všetci viete, ako mi vyčariť úsmev na tvári! Milujem vás všetkých, čo píšete...“

O tom, koľkých prebytočných kilogramov sa vlastne zbavila, Snooki prehovorila v interview pre magazín In Touch. „Keď som bola najťažšia, vážila som 57 kíl. To je na mňa priveľa,“ bez okolkov priznala ešte minulý rok. Teraz sa ručička jej váhy pohybuje okolo 44 kilogramov, vďaka čomu tmavovláska doslova žiari spokojnosťou!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu