Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

Fiasko Johna Travoltu: Hra na letušku mu nevyšla!

John Travolta Zobraziť galériu (5)
John Travolta

LOS ANGELES – Strápnil sa! John Travolta (57) môže byť hollywoodskou superstar, ani to však neznamená, že mu všetko pôjde od ruky. Na videu, ktoré natočil pre aerolínie Quantas Air, pôsobí ako neskúsený začiatočník, ktorý má od skutočného herca poriadne ďaleko!

Zahral sa na kapitána! John Travolta sa hneď v prvom zábere videa, ktoré natočil pre pasažierov nových lietadiel A380 super jumbo, objaví v kapitánskej uniforme – a nejednému pasažierovi pri výroku „hovorí váš kapitán,” asi stiahne hrdlo. John Travolta môže mať talent na veľa vecí, ale o tom, že by medzi ne patrilo riadenie obrovského lietadla nikto nič nevie. Našťastie herec pokračuje: „Nuž, možno nie dnes.”

Herec má skúsenosti s riadením malých lietadiel, obrovský Airbus by však asi zvládol len s problémami. Čo však rozčúlilo zamestnancov Quantas Air najviac bol fakt, že namiesto slova „posádka“ použil John výraz „tím“. „To, že nás nazval ´tím´ sa nám zdá ponižujúce,“ prezradil jeden z členov posádky. „Cítime sa, ako by sme pracovali pre McDonalds.“ Ďaší zamestnanci aeroliniek označili video za lacné.

Management Quantas Air je však podľa všetkého s výsledkom spokojný. „Z tohto videa máme naozaj radosť a myslíme si, že je veľmi sľubné,“ povedala na margo nahrávky hovorkyňa. Či mala pravdu ona, alebo členovia posádky môžete posúdiť sami!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu