Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Oblečená, a predsa nahá: Táto sexi cica má ale odvahu!

Lauren Pope provokovala v riskantnej róbe bez bielizne. Zobraziť galériu (4)
Lauren Pope provokovala v riskantnej róbe bez bielizne.

LONDÝN – Stačilo málo a bolo by vidieť úplne všetko! Aj keď Lauren Pope (28) medzi vychytené celebrity nikdy nepatrila, tento týždeň o pozornosť médií núdzu rozhodne nemala. Do vyberanej spoločnosti si totiž vyrazila v neuveriteľne riskantných šatách. Už pri jedinom nesprávnom pohybe si koledovala o nahé faux-pas!

Ostýchavosť by ste u nej hľadali márne! Zaujať paparazzov na londýnskej premiére prvej časti Úsvitu zo ságy Twilight môže na prvý pohľad znieť ako priam nemožná úloha. No hoci fotografi upierali objektívy predovšetkým na hlavných predstaviteľov, patričný úspech zožala aj blonďavá hviezda reality šou. Lauren Pope sa totiž predviedla naostro a ukázala poriadny kus kože!

Tenký opasok a lepiaca páska – len tieto dva prvky chránili cudnosť jednej z tvárí televízneho kanála ITV2. Modelka a hudobníčka, ktorá momentálne vystupuje v programe The Only Way is Essex, totiž siahla po mimoriadnej provokatívnej róbe. Na ľavej strane bolo zakryté všetko, na opačnej len to najnutnejšie. Lauren totiž spod splývavej látky lascívne vykúkali obrysy poprsia aj zvodných nôh. Bez bielizne preto pôsobila, akoby bola spolovice nahá!

Lauren Pope provokovala v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď blondínka na spomínanej premiére vystupovala sebavedomo, v skutočnosti isté obavy predsa len mala. Svedčia o tom jej slová v sieti Twitter, ktoré pred podujatím adresovala svojim nasledovníkom: „Smerujem na premiéru Twilight s Lauren Goodger. Snáď nebudeme príliš meškať. Na šaty som musela použiť celú rolku telovej pásky. Prosím, nech zostanú na svojom mieste! Ha...“ Laurenino želanie bolo nakoniec vyslyšané a žiaden megatrapas sa nekonal. Horúce chvíľky jej za päť minút slávy očividne stáli!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu