Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďalší prešľap či sexi triumf? Clooneyho milenka dráždila naostro!

Stacy Keibler zažiarila po boku Georgea Clooneyho v odvážnej róbe. Zobraziť galériu (8)
Stacy Keibler zažiarila po boku Georgea Clooneyho v odvážnej róbe.

LOS ANGELES – Má po boku výstavný kus! To, že sa americký Casanova George Clooney (50) rád obklopuje krásnymi ženami, nie je nijakým tajomstvom. Dôkazom jeho vyberaného vkusu je súčasná milenka Stacy Keibler (32). Tá sa pokúsila o reparát a na červený koberec zvolila poriadne hlboký výstrih. Bez podprsenky!

Pri výbere mal šťastnú ruku! Aj keď stáť v centre pozornosti je pre známych mužov zvyčajne náročnejšie ako pre ich hollywoodske kolegyne, George túto úlohu zvláda perfektne. Je si totiž vedomý toho, že ak chce zaujať, potrebuje magnet v podobe očarujúceho sprievodu. Inak tomu nebolo ani na tohtotýždňovej premiére snímky The Descendants. Vďaka jeho aktuálnej polovičke z neho fotografi nespustili objektívy!

Odvaha jej nechýba! Aj keď prvé blondínkine vystúpenie po Gerogeovom boku dopadlo miernym fiaskom, v utorok večer sa ním odradiť nenechala. Siahla totiž ešte po odvážnejšom výstrihu a lepiacu pásku pre istotu nechala doma. Či išlo o šťastnú voľbu, je však otázne. Zatiaľ čo niektorí fanúšikovia nad jej poodhalenými krivkami ochkali, iní róbu uvrhli do zatratenia. Taký veľkorysý výhľad bez podprsenky si totiž hociktorá dáma dovoliť nemôže!

Stacy Keibler zažiarila po
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Keďže americký herec sa netají tým, že mu posteľou prešiel celý zástup krások, na pretras sa dostala aj otázka, kedy vlastne prišiel o panictvo. „Bol som mladý, veľmi mladý. Až príliš mladý,“ sebakriticky pripustil v nedávnom rozhovore. V šokujúcich podrobnostiach však zašiel ešte ďalej. Prvý orgazmus vraj dosiahol už ako dieťa! „Myslím, že to bolo pri šplhaní po lane, keď som mal šesť alebo sedem rokov. Nič nevystreklo, ale všetky prvky tam boli. Pamätám si, ako som vyšplhal nahor, hojdal sa na lane a pomyslel si ‘Ó, môj Bože, to je ale skvelý pocit!’“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu