Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Senzácia v modelingu: Ženomuž išiel donaha!

Na prvý pohľad krásna blondínka je v skutočnosti ospevovaný model Andrej Pejic. Zobraziť galériu (6)
Na prvý pohľad krásna blondínka je v skutočnosti ospevovaný model Andrej Pejic.

NEW YORK – Pokušenie, ktorému (ne)odoláte! Hoci z diaľky pripomína krásnu blondínku s dokonalými krivkami, jeho intímne partie by vás zrejme poriadne zaskočili. Andrej Pejic (20) totiž svojím zjavom stále neprestáva šokovať. Aj úplne nahý dokáže vyzerať ako nádherná žena!

Zdanie môže klamať! Anjelská tvár a božské línie tela omotané hadom – pripomína vám takýto obraz Evu z rajskej záhrady? V prípade tohto austrálskeho modela by bolo jablko poznania neuveriteľne trpké. Aspoň pre mužskú časť obdivovateľov jeho svojskej krásy. Rafinovane zakrytá cudnosť je totiž len dokonalým vizuálnym efektom. Od krku dole je Andrej Pejic stále zdravý chlap!

Provokatívny záber, pri ktorom sexi dvadsiatnik odhodil šaty aj zábrany, je súčasťou najnovšieho čísla magazínu OUT. Nádych kontroverzie pritom na jeho čitateľov dýcha už z titulnej strany. Andrej si totiž zapózoval ako nevesta v závoji a s kvetmi vo vlasoch. Pre nezainteresovaných by odhalenie jeho pohlavia zrejme predstavovalo zaťažkávajúcu skúšku. Nie nadarmo si blondiak vyslúžil prezývku femiman, čiže ženomuž. S nalíčenou tvárou je od zvodnej krásky na nerozoznanie!

Univerzálny manekýn, ktorý predvádza pánske aj dámske konfekcie, si svoj punc výnimočnosti chráni ako oko v hlave. Zároveň však bez servítky priznáva, ako to v jeho brandži vlastne chodí. „Mužský modeling je ako armáda – priamy a veľmi homosexuálny. Väčšina modelov má priateľky, ale keď sa nikto nepozerá, radi ma uštipnú. Pracovať s nimi je zábava, mám medzi nimi veľa priateľov,“ zdôveril sa v priloženom rozhovore. Ako je to v otázkach orientácie s ním, však stále neprezradil!

Túžite po ideálnych krivkách? Vyvarujte sa najčastejších chýb pri chudnutí!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu