Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Potupená Kim Kardashian: Takto sa vysmiali jej bleskovému manželstvu!

Kim Kardashian a Kris Humphries v animovanej paródii. Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian a Kris Humphries v animovanej paródii. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Ušila na seba poriadnu búdu! Aj keď sa Kim Kardashian (31) snažila manželstvo s Krisom Humphriesom (26) prezentovať v rozprávkovom svetle, táto mediálna ilúzia jej vydržala len skromných 72 dní. Jej rozvodové konanie sa tak okamžite stalo terčom výsmechu. Uštipačná paródia nenechala na seba dlho čakať!

Neprekonateľné rozdiely? Aj keď v prípade mnohých dvojíc sa partneri navzájom spoznávajú celý spoločný život, televíznej hviezdičke na to stačili len dva mesiace. Presne tak dlho jej trvalo, kým zistila, že sa k o 40 centimetrov vyššiemu a takmer 5 rokov mladšiemu Krisovi Humphriesovi skrátka nehodí. Výsledok? Tučnejšie bankové konto za cenu mediálnej potupy!

O tom, že z Kim Kardashian vyrástla naozaj bystrá podnikateľka, niet najmenších pochýb. Pri poslednom kšefte sa však trochu prerátala. Fraška, ktorú zo svojho krátkeho manželstva vyrobila, sa jej u fanúšikov len tak neprepiekla. Vo východnej polovici sveta si dali tú námahu, aby jej podnikateľské zmýšľanie zachytili v animovanej podobe. Či sa jej to páči alebo nie, tmavovláska vo videu vyznieva ako vypočítavá mrcha!

Napriek tomu, že sa Kim dočkala značného poníženia, na svojej oficiálnej stránke sa stavia do úlohy obetného baránka. „Toto je pravdepodobne tá najťažšia vec, ktorú som kedy napísala. Vnímam všetku podporu a som veľmi vďačná svojim fanúšikom, priateľom a rodine, ktorá mi pomáha v tomto náročnom období,“ napísala ako komentár k tomu, čím práve prechádza. Zlé jazyky však tvrdia, že také zlé to s ňou rozhodne nebude!

Prvé rande po rozvode: Zvládnite ho na jednotku!

Žena sa podľa hovorkyne najskor snažila mužovi votrieť do priazne, keď ju ignoroval 51-ročná Daniela ho zozadu napadla a po incidente z miesta ušla. Muž lúpež ohlásil na polícii a tá zo záznamu z bezpečnostných kamier identifikovala páchateľku. Ženu následne vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu