Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kim Kardashian zvažuje žalobu za útok múkou: Len tak jej to neprejde!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES - Americká televízna celebrita Kim Kardashian (31), na ktorú istá žena vysypala vrecúško múky, zvažuje žalobu. Prezradila to v relácii E! News.

"Viem, že predtým som povedala, že žalobu nepodám. Ale porozmýšľam o tom, pretože nechcem, aby si niekto myslel, že mu to prejde," vyjadrila sa. "Čo keby to bola nejaká iná látka? Čo keby tá osoba mala nejakú nebezpečnú zbraň? Je to strašidelné. Ešte desivejšie je to, že tá žena sa správala, akoby bola jedna z novinárov. Odniekiaľ sa zrazu vynorila," dodala.

<iframe width="420" height="243" src="http://www.youtube.com/embed/4PwSo9vjGEQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hviezdu reality šou Keeping Up with the Kardashians žena z neznámeho dôvodu napadla vo štvrtok pri prezentácii jej parfumu True Reflection. Nenápadne k nej pristúpila počas rozhovorov s novinármi a vysypala na ňu múku. Následne ju odviedla ochranka. Kardashian z podujatia na chvíľu odišla, s pomocou svojej mamy Kris Jenner si očistila oblečenie i vlasy a vrátila sa. "Povedala som, že je mi to jedno a že nedovolíme, aby to zničilo tento večer," uviedla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu