Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Najhoršia plastika nosa: Táto hviezda v ňom má tretiu dieru!

Po plastike nosa má Kris Jenner okrem dvoch dierok aj výraznú preliačinu navyše. Zobraziť galériu (6)
Po plastike nosa má Kris Jenner okrem dvoch dierok aj výraznú preliačinu navyše.

LOS ANGELES – Ups, tak toto nevyšlo! Hoci hlava nežnejšej časti klanu Kardashian má už dávno po päťdesiatke, na svoj vek nevyzerá najhoršie. Ako väčšina jej kolegýň zo šoubiznisu, Kris Jenner (56) si svoju vizáž udržiava najmä početnými zákrokmi o kozmetickými ošetreniami. Tie si však už začínajú vyberať svoju daň!

Takúto plastiku si mohla radšej odpustiť! Lifting tváre, botoxové injekcie, či chirurgická úprava nosa – aj do týchto procedúr Kris Jenner investovala nemalé sumy peňazí v snahe spomaliť plynúce roky. Práve plastika nosa však v jej prípade, bohužiaľ, nedopadla najlepšie. Zatiaľ čo bežní ľudia majú dve nosné dierky, tmavovláska má v nose výraznú preliačinu navyše!

Tá ho má ale zdeformovaný! Súdiac podľa najčerstvejších záberov by si matka sestier Kardashianových mala opäť odskočiť na konzultáciu k plastickému chirurgovi. Stačí totiž jediný pohľad do zrkadla a hneď jej musí byť jasné, že z diaľky začína pripomínať zosnulého Kráľa popu. Jej nos sa síce zatiaľ nerozpadáva, pre rodinnú reality šou s názvom Keeping up with the Kardashians to však dobrá reklama rozhodne nie je!

Aj keď v kuloároch sa všetka pozornosť zvyčajne krúti okolo jej mladých dcér, Kris je na svoju kariéru a rodinné postavenie patrične hrdá. Na otázku, ako by sa mal volať druhý potomok, ktorého jej ratolesť Kourtney nosí pod srdcom, bez váhania odpovedala: „Mal by to byť Kris, samozrejme.“ Ak by sa tak stalo, išlo by o pokračovanie tradície, v rámci ktorej mená príslušníkov famílie s priezviskom Kardashian začínajú písmenom K.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu