Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kráska či zviera? Uhádnite, ktorá modelka je chlpatá ako orangutan!

Návrat ku koreňom? Známa modelka nahodila chlpatý imidž. Zobraziť galériu (6)
Návrat ku koreňom? Známa modelka nahodila chlpatý imidž. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Opäť popustila uzdu fantázii! O tom, že niektoré celebrity si dokážu zažartovať aj na vlastný účet, niet najmenších pochýb. Hotovým chameleónom je v tomto smere aj známa nemecká modelka. Tá so svojou vizážou zašla naozaj ďaleko – až k samotným koreňom ľudstva. Namiesto šiat nahodila srsť!

Na kostýmy od výmyslu sveta nedá dopustiť! Aj keď táto kráska pochádza z Európy, strašidelný sviatok spoza veľkej mláky jej nie je cudzí, práve naopak. Každoročne spolu s manželom usporadúva pre tamojšiu smotánku zábavnú párty, na ktorú sa pripravuje v dostatočnom predstihu. Vášnivú milovníčku tekvíc, masiek, Halloweenu a všetkého, čo je s ním spojené v sebe už opäť nezaprela Heidi Klum!

Umelé zuby, veľké uši, prihlúply výraz v tvári a všade samé chlpy – s takýmto kostýmom si blondínka nedávno zapózovala vo Veľkom jablku. Outfit, v ktorom nemala ďaleko od neandrtálca, jej však tentokrát zrejme stačiť nebude. V zálohe má aj exkluzívny kúsok pre milovníkov anatómie. Plánuje strašiť ako kostra s minimom svalstva!

Heidi Klum v halloweenskom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: isifa)

Medzi najzaujímavejšie masky, do ktorých sa Heidi doteraz navliekla, rozhodne patrí minuloročný Transformer či bohyňa Kali z roku 2008. Po boku svojej zákonnej polovičky, speváka Seala, sa však predviedla už aj ako čierny operenec. A tam sa jej zbierka zďaleka nekončí: „Milujem Halloween a svoje kostýmy. Je to moje najobľúbenejšie obdobie v roku. Už som toho toľko navymýšľala,“ prezradila s patričnou hrdosťou. Ktovie, čím nás prekvapí v pondelok – možno pridá ďalší bonbónik do tretice!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu