Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Heidi Klum pritvrdila: Na Halloween stiahnutá z kože!

Heidi Klum počas halloweenskej párty šokovala vizážou živej mŕtvoly. Zobraziť galériu (7)
Heidi Klum počas halloweenskej párty šokovala vizážou živej mŕtvoly. (Zdroj: isifa)

LAS VEGAS – Rebelku v sebe nezaprie! Ak si strašidelný sviatok Halloweenu za veľkou mlákou niekto naozaj užíva, rozhodne je to modelka Heidi Klum (38). Hoci nápaditým kostýmom prekvapí každý rok, uplynulý víkend vzbudzovala ozajstnú hrôzu. Pripomínala totiž živú mŕtvolu!

Len pre silné žalúdky! Aj tak by sa dal vystihnúť tohtoročný kostým nemeckej krásky, ktorá so železnou pravidelnosťou usporadúva halloweensku párty. Ako hostiteľka má totiž na seba samu aj patričné nároky. Jej maska musí byť vždy originálna, nápaditá, s miernou dávkou humoru i recesie. Niektorí si však šuškajú, že tentokrát to s morbídnosťou trochu prehnala. Strašila totiž v tele bez ľudskej kože!

O tom, že Heidi v kreativite opäť nezaostávala, svedčal už jej samotný príchod na halloweensky žúr. Zabalená na „zakrvavenej“ plachte sa totiž nechala doslova priviezť na pitevnom stole. Tam sa však hodina anatómie v jej podaní zďaleka nekončila. Kostým ušitý na mieru z dielne umelca Martina Izquierda dokonale kopíroval obnažené ľudské svalstvo!

Heidi Klum počas halloweenskej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Zaujímavosťou je, že podobný strašidelný outfit blondínka uplynulý týždeň už raz otestovala. Na skúške kostýmov si s kostrou zašpásovala vo Veľkom jablku. Oproti poslednému kúsku to však bol len naozaj slabý odvar. „Je to tak trochu mŕtve telo so stiahnutou prvou vrstvou kože. V podstate som akoby nahá,“ prezradila na margo svojej hrôzostrašnej výstroje. To, že si celú procedúru užívala, svedčí aj jej konto v sieti Twitter. Jednotlivé fázy aplikácie farieb si fotila a zverejnila krok po kroku.

Galéria: Heidi Klum prípravu morbídnej halloweenskej masky zdokumentovala v sieti Twitter.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu