Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas Hugha Jackmana: Pomočil sa na pódiu!

Hugh Jackman Zobraziť galériu (10)
Hugh Jackman

LOS ANGELES – Pustil do gatí! Dôkazom toho, že aj celebrity sú len ľudia s bežnými biologickými potrebami, je historka Hugha Jackmana (43). Ten si s odstupom času zaspomínal na to, ako si cvrkol do kostýmu priamo na javisku. A hoci dnes sa na tom výborne zabáva, vtedy mu všetko jedno určite nebolo!

Aj keď v súčasnosti Hugha poznáme najmä ako svalovca Wolverina zo snímok X-Men, svoju kariéru odštartoval na divadelných doskách. Angažmán, ktorý získal na domácej pôde v Melbourne, síce nepatril medzi jeho prvé, no určite naňho nikdy nezabudne. Úloha Gastona v muzikáli Kráska a zviera mu totiž priniesla poriadne krušné chvíle. Až to raz jeho zvierače nevydržali!

K pikantnému incidentu podľa magazínu Us Weekly nedošlo tak celkom hercovou vinou. Jeho postava totiž okrem červeného úboru a čižiem po kolená vyžadovala aj slušnú kondíciu. Práve kvôli nej Hugh dva mesiace trpel každodennými bolesťami hlavy. Keď sa so svojimi zdravotnými problémami obrátil na praktického lekára, diagnóza znela: dehydratácia. Liečba, ktorá nasledovala, bola jednoduchá, no zničujúca zároveň – štyri litre vody denne!

Niet sa čo čudovať, že také množstvo tekutiny dalo hercovmu močovému mechúru poriadne zabrať. Nanešťastie preňho sa mu močiť zachcelo práve vo chvíli, keď musel vbehnúť na pódium a odohrať náročnú scénu. Tá obsahovala zdvíhačku, pri ktorej Hugh obišiel s mokrými nohavicami. „Ako som dvíhal Krásku, prestal som spievať. V ten moment som si uvedomil, že svaly, ktoré potrebujete uvoľniť na spievanie, sú tie isté, ktoré nechcete uvoľniť, ak potrebujete ísť na toaletu,“ prezradil na seba austrálsky fešák. Či aj napriek ošemetnej situácii zožal ovácie divákov, už nespomenul. Isté ale je, že v tej chvíli by sa najradšej prepadol od hanby!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu