Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zarastený a dogabaný ako bezdomovec: Spoznávate mužský sexsymbol?

Za imidžom tuláka sa skrýva jeden z najobletovanejších hercov. Uhádnete ktorý? Zobraziť galériu (9)
Za imidžom tuláka sa skrýva jeden z najobletovanejších hercov. Uhádnete ktorý? (Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY – Dramatická zmena! Svoje telo udržiava v závideniahodnej kondícii a aj po štyridsiatke na pláži ohuruje oceľovými svalmi. Momentálne však tento austrálsky fešák pripomína vlasatého tuláka z ulice s poriadnou bradou. Ktorý najsexi muž planéty šokoval novým imidžom?

Opäť vo svojej koži! Aspoň čo sa týka hereckých úloh, je Casanova od protinožcov už znova vo svojom živle. Fanúšikom sa totiž vryl do pamäti predovšetkým ako drsný Wolverine zo ságy X-Men. Momentálne sa vrhol do nakrúcania ďalšieho pokračovania, pričom neponechal nič na náhodu. Jeho divoký imidž je nanajvýš autentický a pri pohľade na čerstvé zábery len ťažko uveriť, že sa pod ním skrýva fešák Hugh Jackman.

O tom, že sa maskéri s Wolverinom naozaj pohrali, svedčia nielen dlhé a strapaté vlasy s hustou bradou. Na nakrúcaní mu pred pár dňami nechýbalo ani staré obnosené oblečenie ako z charity či útulku pre bezdomovcov. Herec, ktorého pred štyrmi rokmi magazín People pasoval za najsexi muža na svete, sa tak v priebehu hodín zmenil na nepoznanie.

Napriek tomu, že sa Jack musel zmieriť so spustnutým a zanedbaným zovňajškom, na pľaci mu nechýbala dobrá nálada. So svojimi kolegami a členmi štábu neustále vtipkoval. Prejavoval tak zrejme obrovskú radosť, že sa snímka pripravuje na jeho domácej pôde. Do Sydney sa tak presťahoval s celou rodinou – zákonnou polovičkou Deborrou-Lee Furness a dvomi deťmi.

Tip: Dostali ste chuť na film X-men? Zistite či a kde ho vysielajú na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu