Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Madonnina dcéra Lourdes: Kam sa podel jej vyberaný štýl?

Madonnina dcéra Lourdes Leon Zobraziť galériu (8)
Madonnina dcéra Lourdes Leon

NEW YORK – Šliapla vedľa! Aj keď sa Lourdes Leon (14) orientuje v móde lepšie než mnohé hollywoodske hviezdy, aj ona v experimentovaní občas prestrelí. Ako tínedžerska módna ikona sa včera veľmi nevyznamenala. Na kopírovanie matkinho štýlu totiž ešte stále nedozrela.

Mladá chcela starou byť! Takto nejako vyznieval outfit známej tmavovlásky, ktorá si včera spolu s mladšími súrodencami a mamou Madonnou vyrazila do newyorského centra kabaly. Ležérny štýl, po akom siahla, však s jej vekovou kategóriou nemal nič spoločné. Pridával jej minimálne desať rokov!

Skombinovala nekombinovateľné. Lourdes sa v sobotu popoludní akoby nevedela rozhodnúť, či má náladu rebelky z motorkárskej rodiny alebo milovníčky krajiny sobov. Jej kožená bunda a rozgajdané topánky značky Doc Martin totiž s legínami so zimným vzorom ani trochu neladili. Čerešničkou na torte bolo jej obnažené bruško, ktoré vykúkalo spod otrhaného topu. Pred totálnou katastrofou ju zachránilo len to, že sa tentokrát zaobišla bez výrazného líčenia.

Madonnina dcéra Lourdes Leon
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Hoci niektoré matky sa snažia svoje ratolesti inšpirovať samy od seba, kráľovná popu toto nadšenie rozhodne nezdieľa. Madonna, ktorá je láskou ku koženým bundičkám dobre známa, sa na dcérinu adresu už dávnejšie vyjadrila pomerne kriticky. „Želám si, aby sa Lourdes obliekala o čosi konzervatívnejšie. To je ale irónia, však?“ nechala sa počuť v rozhovore pre magazín Us Weekly. Skutočnosť, že speváčka svoju najmladšiu ratolesť už od malička vláči na fotenia a nakrúcania videoklipov, si však naďalej vyberá svoju daň. Lourdes dospieva každým dňom rýchlejšie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu