Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Najlepšie róby z Emmy: Zmyselné dámy tasili kypré dekolty!

V Hollywoode sa to včera opäť hemžilo oslnivými kráskami. Zobraziť galériu (7)
V Hollywoode sa to včera opäť hemžilo oslnivými kráskami. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Na červenom koberci bolo opäť horúco! V Mekke americkej kinematografie sa počas uplynulej noci už po 63. krát rozdávali ceny Emmy. A áčkové hollywoodske hviezdy ani tentoraz nesklamali. Ženské krivky vystavili na obdiv v provokatívnych večerných róbach!

 

 

 

Christina Hendricks
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)
Kráľovnou večera sa už tradične stala herečka s bujnými vnadami, Christina Hendricks. Tá zvolila náročnú toaletu s kovovým odleskom z dizajnérskej dielne Johanna Johansson. A ako sama ryšavka so smotanovou pleťou potvrdila, v tomto prípade to bola láska na prvý pohľad: „Šaty boli také prekrásne, že som ich skúšala ako jediné.“
Kelly Osbourne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)
O príjemné prekvapenie sa postarala tiež televízna hviezdička Kelly Osbourne. V slivkovej róbe módnej značky J Mendel nechala vyniknúť svoj štíhly driek a objektívy paparazzov vpustila aj do hlbokého výstrihu.
Kate Winslet
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)
Na náhodu nič neponechala ani Kate Winslet, ktorá očarila dlhými šatami Elie Saab a závideniahodnou nádielkou vo výstrihu. Aj vďaka nej a výraznej sýtočervenej farbe bola pri preberaní svojej sošky jednoducho neprehliadnuteľná.
Sofia Vergara
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)
Postavičku presýpacích hodín okato predvádzala exotická kráska Sofia Vergara, ktorá dorazila v dizajnérskej lahôdke od Very Wang. O pozornosť mala tak kolumbijská rodáčka okamžite postarané – toaleta jej sedela na milimeter presne!
Heidi Klum s manželom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)
Zaujímavou kreáciou oslnila nemecká modelka Heidi Klum v sprievode manžela Seala. Tá ako jedna z mála zvolila dĺžku po kolená, ktorá jej štíhlej figúre mimoriadne lichotila. Pýtate sa, kde takýto outfit vlastne zohnala? Zaobstaral jej ho Christian Siriano – minuloročný víťaz šou Project Runway, ktorú Heidi moderuje.
Gwyneth Paltrow
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)
Nápaditosťou nešetrila tiež herečka Gwyneth Paltrow, ktorá do popredia postrčila svoje dokonalo ploché bruško. Toaleta značky Pucci mala totiž v oblasti pása prestrih a spredu pôsobila tak, akoby pozostávala z dvoch samostatných častí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu