Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Neuveriteľné: Z blond dievčatka vyrástla kolumbijská sexica – ale ktorá?!

Z tohto dievčatka vyrástla oslnivá diva s exotickými koreňmi. Zobraziť galériu (15)
Z tohto dievčatka vyrástla oslnivá diva s exotickými koreňmi. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Tá sa ale zmenila! Hoci túto herečku poznáme ako dlhovlasú brunetku s exotickými črtami, v útlom veku vyzerala celkom inak. Pri pohľade na jej fotografiu z detstva len ťažko uveriť, že napriek kolumbijským koreňom nosila blond vlásky. Uhádnete, o ktorú celebritu ide?

Herečka, komička, moderátorka a modelka – to všetko vyrástlo z blonďavého dievčatka so šibalskou tváričkou. Súdiac podľa retro fotografie uverejnenej na Twitteri bola talentovaná kráska poriadnym „kvietkom“ už od predškolských čias. V krátkych šatôčkach nad zadok vtedy zaručene ani len netušila, aká hviezdna kariéra ju čaká. Dnes má tesne pred štyridsiatkou a žne jeden úspech za druhým!

O takúto čiernobielu spomienku sa prostredníctvom svojho profilu v spomínanej sociálnej sieti podelila Sofia Vergara. Zrejme tak chcela poukázať na kontrast medzi svetom detí a dospelých. Sama totiž so svojou mladučkou verziou nemá nič spoločné. Už roky zdobí spoločenské podujatia s bronzovou pokožkou a hnedými lokňami – tak, ako sa na pravú juhoamerickú krásku patrí.

Sofia do vôd šoubiznisu skočila v neskorších 90. rokoch v lokálnej televízii. Momentálne hviezdi v šou z názvom Modern Family, ktorú na obrazovky prináša kanál ABC. Za rolu Glorie Delgado-Pritchett sa jej dokonca ušla nominácia na Zlatý glóbus. Započuť ju však možno aj v originálnom znení najnovšej verzie snímky Šmolkovia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu