Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto že je obletovaná americká venuša? Bez úpravy totálne bledá tuctovka!

Christina Hendricks na červenom koberci s dokonalou úpravou a na ulici bez mejkapu Zobraziť galériu (9)
Christina Hendricks na červenom koberci s dokonalou úpravou a na ulici bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tomu sa povie brutálny rozdiel! Zatiaľ čo Christina Hendricks (39) na červenom koberci žne jeden kompliment za druhým, v civile by ste ju zaručene prehliadli. Bez mejkapu a rúk šikovných štylistov sa totiž aj táto hviezda svetového formátu mení na sivú myš. Pozrite si čerstvý záber ako dôkaz.

Kam sa podela jej výnimočná krása? Hoci Christina Hendricks nikdy nepatrila k typickým hollywoodskym herečkám so štíhlou figúrou, pre zástupy fanúšikov predstavuje priam ideál ženskej krásy. Vďačí za to ryšavým vlasom, smotanovej pleti, krivkám v tvare presýpacích hodín a štedrej nádielke v oblasti dekoltu. Keď však takmer štyridsiatnička nemá na úpravu čas, okolie ju nespoznáva. Bez kvapky mejkapu by ste si ju pokojne mohli pomýliť so susedou odvedľa.

Keďže známa ryšavka už sedem rokov účinkuje v seriáli Mad Men, na nedostatok práce sa sťažovať naozaj nemôže. Tento týždeň sa už opäť ponáhľala na nakrúcanie, pričom pred zrkadlom doma veľa času nestrávila. Ešte s mokrými vlasmi a totálne nenalíčená vyrazila do práce. V tope pripomínajúcom pyžamo tak zanechávala dojem, akoby práve vstala z postele.

Napriek tomu, že dáma s ohnivou hrivou sa dočkala pred televíznymi kamerami obrovského úspechu, začiatky pre jej ženské tvary neboli práve najľahšie. „Kvôli svojmu vzhľadu som čelila odmietaniu v tomto biznise, ale to ma len posilnilo a urobilo odhodlanejšou,“ priznala Christina v nedávnom rozhovore. Problémy s priberaním sa jej pritom bytostne dotýkajú aj napriek tomu, že oblejšími tvarmi si získala srdcia mnohých mužov a žien po celom svete. „Samozrejme, že by som chcela schudnúť štyri – päť kíl. Ktorá žena by nechcela?“ položila rečnícku otázku. Ak by sa však podujala na drastickú diétu, s vysokou pravdepodobnosťou by sklamala úctyhodne širokú fanúšikovskú základňu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu