Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas z červeného koberca: Madonna pretŕčala upotené podpazušie!

Madonna neodhadla správny antiperspirant. Zobraziť galériu (9)
Madonna neodhadla správny antiperspirant. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Premiéra jej dala poriadne zabrať! Hoci si Madonna (53) ako režisérka užíva žiaru reflektorov vo svetových metropolách, aj jej sa občas pritrafí drobná nehoda. Tento týždeň neodhadla správny antiperspirant. Na čiernej róbe jej „zasvietila“ biela škvrna od potu!

Opäť v skvelej forme! Aj keď kráľovná popu už dávno prekročila prah päťdesiatky, do starého železa ešte rozhodne nepatrí. So sviežim zovňajškom a obdivuhodnou figúrou hviezdila uprostred týždňa na londýnskej premiére svojej snímky W.E. Stylingom síce tentoraz nesklamala, chybička krásy sa však u nej predsa len našla. Madonnu zradila kozmetika!

Elegantná od hlavy po päty – taký dojem na prvý pohľad zanechávala svetová hudobná hviezda. V zamatovej róbe z dielne Jean-Paula Gaultiera a s čipkovaným habitom značky Dolce & Gabbana pôsobila ako distingvovaná dáma. Pri detailnejšom skúmaní však paparazzi obišli s cenným úlovkom. Upotenej Madonne svietil v podpazuší fľak od dezodorantu. Biela škvrna bola na čiernej látke jednoducho neprehliadnuteľná!

Napriek tomu, že popová diva pôsobí na červenom koberci sebavedomo, v samotnom režírovaní srší skromnosťou. Ako totiž priznala v nedávnom rozhovore, za profesionálku sa zďaleka nepovažuje a nemá veľké oči: „K umeniu kinematografie pristupujem s veľkou pokorou. K tvorbe filmov mám obrovský rešpekt a viem, že sa mám ešte veľa čo učiť.“ Či sa od Madonny dočkáme aj tretieho režisérskeho pokusu, nevedno. Jej želanie je však úplne zrejmé: „Bolo by skvelé, ak by sa ľuďom páčil môj film. Znamenalo by to úspech, pretože by som mala na nich istý vplyv.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu