Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Madonna na nespoznanie: Vypleštené oči a celý jazyk vonku!

Madonna s vyplazeným jazykom Zobraziť galériu (14)
Madonna s vyplazeným jazykom (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Ako pojašená pubertiačka! Hoci Madonna prah päťdesiatky prekročila už pomerne dávno, v spoločnosti sa stále dokáže poriadne odviazať. Niekedy dokonca viac, ako sa na distingvovanú dámu patrí. Na poslednej premiére strúhala jednu grimasu za druhou, pričom nešetrila najmä paparazzov. Vyplazovala na nich jazyk!

Kam sa podeli jej spôsoby? Aj keď sa Madonna ako režisérka na červenom koberci správa umiernenejšie, rebelku zo sveta populárnej hudby v sebe nezaprie. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery z newyorskej premiéry jej najnovšej snímky W.E. Blondínka sa nahodila do gala a patričnú pozornosť si opäť vychutnávala plnými dúškami.

Okrem grimasy s vyplazeným jazykom a vypúlenými očami Madonna predviedla aj luxusnú róbu módnej značky Marchesa. Pôvodne síce išlo o odvážnejší model, speváčka si ho však prispôsobila a zanechávala dojem primeraný svojmu veku. Štylisti jej vytkli len priveľké množstvo priehľadného tylu, vďaka ktorému šaty pôsobili príliš našuchorene.

Počas jedného z mnohých rozhovorov sa medzi smotánku tentoraz prepašoval aj Madonnin súčasný zajačik Brahim Zaibat. Mladý tanečník na premiéru dorazil v tesnom závese za speváčkinou dcérou Lourdes. A čo by si Madonna ako režisérka momentálne najviac priala? Samozrejme, ďalší úspech. „Nominácie na Oscarov prídu už zajtra, takže mám prekrížené prsty, aby bol film nominovaný v nejakej kategórii,“ nechala sa počuť ešte v pondelok večer. Dnes je však už jasné, že tento rok obíde naprázdno. Názov jej filmu sa totiž objavil len v kategórii najlepších kostýmov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu