Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Rihanna si šmátrala rukou v rozkroku!

Rihanna pchala ruky aj tam, kde práve nemusela. Zobraziť galériu (8)
Rihanna pchala ruky aj tam, kde práve nemusela.

SAO PAOLO – Odvážny outfit a sexistické gestá! V takom duchu sa už opäť niesla hudobná šou speváčky Rihanny (23), ktorá sa takýmto spôsobom pokúsila rozpáliť Brazíliu. Na mravy tínedžerov pritom veľké ohľady nebrala. S takmer nahým zadkom sa obchytkávala medzi nohami!

Ak po prvýkrát, tak nech to stojí za to! Takéhoto hesla sa barbadoská kráska držala včera večer, keď svoju veľkolepú šou odpremiérovala v brazílskej metropole Sao Paulo. A tamojších fanúšikov zaručene nesklamala. Nielenže poodhalila ženské partie, no navyše predviedla aj štipku svojho perverzného „ja“. Rihanna, nebolo to však už príliš?

Sieťované pančuchy a hlboký výstrih nielen na prsiach – s tým všetkým hudobná hviezda už opäť dráždila na pódiu. Na obdiv tak nevystavila len bujné vnady, ale vďaka vysokému vykrojeniu medzi nohami obnažila aj kus zadočku. Čerešničkou na torte sa však stali jej lascívne dotyky samej seba. Ak sa dlhými nechtami práve nezaryla do svojho pozadia, podržala si intímne partie aspoň spredu!

Rihanna
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Či takéto pohyby sú vhodné pre oči dospievajúcich mladistvých, už posúďte sami. Isté však je, že Rihanne sa jej prvá koncertná návšteva juhoamerického kontinentu mimoriadne páčila. Až tak, že podľa komentára v sieti Twitter do tamojších končín zavíta znova: „Sao Paolo, milujem ťa! Určite sa vrátim!“ Samozrejme, pod podmienkou, že jej provokatívne vystúpenie dovtedy nezakážu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu