Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

V bikinách sviatkovala aj sexica Rihanna: S postavičkou ako lusk!

Rihanna v bikinách Zobraziť galériu (10)
Rihanna v bikinách (Zdroj: Twitter)

BARBADOS – Pritiahla ju vôňa domova! Hoci svetoznámi umelci zvyknú mať aj v závere roka nabitý program, speváčka Rihanna (23) tento rok urobila výnimku. Namiesto koncertovania vyrazila za slnečnými lúčmi do rodného mesta. A v bikinách predvádzala závideniahodné krivky!

Bez slnka a mora to dlho nevydržala! Ak rodáčka z Barbadosu potrebuje načerpať potrebnú energiu, namieri si to práve tam, kde robila prvé kroky. Návštevu svojich najbližších totiž bez ohľadu na ročné obdobie vníma ako malé Vianoce. A tie neváha urobiť ani svojim fanúšikom. Naposledy im prostredníctvom siete Twitter poslala pusu v sexi bikinách!

Minimalistické plážové kúsky s uväzovaním na šnúrky, hustá hriva a našpúlené pery – v takomto prevedení Rihanna nedávno potešila svojich nasledovníkov. Vianočné hodovanie sa jej už na prvý pohľad príliš netýka. Jej štíhly pás a okrúhly zadok je totiž stále v tej najlepšej forme. Najkrajšie sviatky roka majú teda aj pre čokoládovú speváčku oveľa hlbší zmysel. „Barbados bude navždy sladký domov! Na tento okamih som čakala! Nemôžem uveriť, že je to skutočnosť!“ rozplývala sa nadšením v komentároch na Twitteri.

Rihanna v bikinách
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Twitter)

To, že Rihanna si domácu atmosféru vychutnáva plnými dúškami, potvrdzujú aj slová očitého svedka. Ten denníku The Sun prezradil, že hudobná diva zablúdila medzi svojich aj v lokálnom podniku a prejavila poriadny kus štedrosti: „Rihanna si zašla do rybacej reštaurácie. Vypila zopár drinkov a kúpila jedlo z morských živočíchov asi pre stovku prítomných hostí.“ O tom, že hudobníčka je v rodisku mimoriadne obľúbená, teda niet najmenších pochýb!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu