Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kyselinou zohavená modelka: Po 80-ich plastikách opäť zažiarila!

Katie Piper Zobraziť galériu (3)
Katie Piper (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Opäť má dôvod na úsmev! Aj keď sa modelke Katie Piper (27) pred tromi rokmi zrútil celý svet, dnes sa jej život vracia do starých koľají. Za tvár, ktorú jej v roku 2008 zohavil drastický útok kyselinou, sa totiž viac nehanbí. Vďaka obrovskému množstvu operácii je znova hviezdou červeného koberca!

Prešla si peklom! Neľahký osud Katie postretol v podobe žiarlivého mladíka, ktorého spoznala prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Ihneď po tom, čo sa pokúsila svoj krátkodobý vzťah ukončiť, sa dočkala krutej pomsty. Z expriateľa sa vykľul násilník, ktorý si najal útočníka, aby tvár kedysi pôvabnej blondínky na rušnej ulici polial kyselinou. Následkom ťažkým popálenín a jaziev sa pre Katie odštartovala dráma, na začiatku ktorej sa doslova desila pohľadu do zrkadla!

Katie Piper
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: isifa)

Tortúra, počas ktorej modelka podstúpila takmer stovku zákrokov, však priniesla svoje ovocie. Katie zavítala na tohtotýždňové odovzdávanie cien TV Choice Awards a vyzerala priam očarujúco. Výraznejší mejkap bol síce nevyhnutnosťou, v krátkych asymetrických šatách však vyrážala dych. V kombinácii so zmenenou farbou vlasov pôsobila ako dokonalý zázrak plastickej chirurgie.

Katie Piper
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: isifa)

Ako cítiť aj z jej úsmevu, na samotný život brunetka nezanevrela, práve naopak. Jeho zmysel našla v charite a vo vlastnej dobročinnej organizácií na pomoc ľuďom s podobným postihnutím. A ako prezradila denníku Daily Mail, do budúcna má veľké plány: „Práve som podpísala dvojročnú zmluvu so Channel Four a chcela by som vytvoriť vlastnú radu krycieho mejkapu.“ Ostáva len dúfať, že o istý čas si na desivý útok už ani nespomenie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu