Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda znetvorená kyselinou po pôrode: S nádhernou dcérkou žiari ako nikdy!

Katie Piper znetvorená kyselinou sa len 10 dní po pôrode pochválila dcérkou. Zobraziť galériu (8)
Katie Piper znetvorená kyselinou sa len 10 dní po pôrode pochválila dcérkou. (Zdroj: Hello)

LONDÝN – Jej sny sa stávajú skutočnosťou! Keď niekdajšia modelka Katie Piper (30) utrpela surový útok kyselinou, zrútil sa jej celý svet. Vďaka desiatkam plastických operácií sa však postupne vrátila do spoločenského života a dnes nemôže byť šťastnejšia. Nedávno totiž priviedla na svet prvú dcérku, ktorú hrdo ukázala verejnosti.

Jej život nabral ten najpozitívnejší smer! Keď Katie Piper v roku 2008 utrpela ťažké popáleniny žieravou kyselinou, prvé myšlienky pri pohľade do zrkadla smerovali k samovražde. Lekári jej však znetvorenú tvár postupne zrekonštruovali, až sa nádejná manekýnka vrátila do svetiel reflektorov. V úlohe moderátorky, filantropky a autorky bestsellera jej to pristalo natoľko, že čoskoro našla pravú lásku. A dnes sa teší z prvej ratolesti, o fotografiu ktorej sa podelila s čitateľmi magazínu Hello.

Katie svoju dcérku  Belle Elizabeth priviedla na svet len pred desiatimi dňami, no na jej krivkách po tehotenstve niet ani stopy. Štíhlu líniu ukázala v bielych nohaviciach a ružovom romantickom tope. To najvzácnejšie si však šťastne a s úsmevom držala v náručí – roztomilú tmavovlásku s poetickým menom.

Pre Katie je narodenie prvého dieťaťa o to väčším zázrakom a potešením, že zo zdravotného hľadiska si lekári ani neboli istí, či niekedy počne prírastok do rodiny. Preto sa plavovláska momentálne cíti naplnená šťastím a vďačnosťou za svoj život po desivej dráme spred šiestich rokov. „Po útoku som sa cítila vďačná za to, že som zvládla opäť vhupnúť do života, mať svoju prácu, priateľov, spoločenský život. Pomyslela som si, že toto je už naozaj dosť, nemôžem očakávať všetko. Potom som stretla a zamilovala sa do Jamesa – muža, s ktorým som chcela mať deti a ktorý ma robí takou šťastnou. A teraz Belle -  je to všetko úžasné,“ nadchýnala sa blondínka v priloženom rozhovore. Ostáva teda len dúfať, že jej táto idylka vydrží čo najdlhšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu