Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vášeň na červenom koberci: Brad Pitt sa od Angeliny nevedel odlepiť!

Brad Pitt si na včerajšej premiére milenku Angelinu tisol čo najbližšie k sebe. Zobraziť galériu (8)
Brad Pitt si na včerajšej premiére milenku Angelinu tisol čo najbližšie k sebe.

TORONTO – Obrovská láska či dokonalé divadlo? Zdá sa, že vzťah Brada Pitta (47) a Angeliny Jolie (36) sa po mesiacoch krízy definitívne vrátil do harmonických koľají. Hollywoodsky párik si totiž svoju náklonnosť opäť prejavuje už aj v spoločnosti. Tí dvaja zo seba nevedia spustiť oči ani ruky!

Ako dve hrdličky! V takej zaľúbenej nálade najznámejšia dvojica šoubiznisu včera zavítala na 36. ročník medzinárodného filmového festivalu v Toronte. A hoci na premiére športovej drámy Moneyball sa mal v centre pozornosti ocitnúť predovšetkým Brad Pitt, ten svoju polovičku o žiaru reflektorov neukrátil, práve naopak. Nepohol sa od nej ani na milimeter!

FOTO: Brad Pitt mal k svojej polovičke pred paparazzmi naozaj blízko
Brad Pitt a Angelina
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Láskyplné pohľady, pevné stisky a vykračovanie si ruka v ruke – to všetko herecký pár predvádzal už od samého príchodu. Pred objektívmi paparazzov sa zaľúbenci blysli v čiernom tóne, pričom navrch aj tentokrát mala práve Angelina. Tá zaujala nielen dlhou hodvábnou róbou, ale aj dizajnérskym skvostom v podobe listovej kabelky. Zlatý doplnok musel mať podľa všetkého poriadnu hodnotu – herečka ho totiž mala pripútaný k zápästiu.

Aj keď sa to kuloármi doslova hemží fámami o pripravovanom sobáši, k ničomu takému vraj v najbližšom období nedôjde. Špekulácie vyvrátila samotná Angelina v nedávnom rozhovore pre magazín Vanity Fair: „Nechystám tajnú svadbu, nie som tehotná a momentálne ani neplánujem ďalšiu adopciu.“ Ktovie však, na akú úroveň svoj vzťah s dlhoročným milencom vlastne posunula. Brad totiž na pravom prstenníku nosí zlatú obrúčku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu