Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Hviezdna modelka hore bez: Žiadne prsia, len mužské bradavky!

Andrej Pejic je síce muž, pôsobí však čoraz ženskejšie Zobraziť galériu (5)
Andrej Pejic je síce muž, pôsobí však čoraz ženskejšie (Zdroj: isifa/Fall Fashion)

NEW YORK – Tvár nádhernej modelky, telo tínedžera! S takouto výbavou dobil svet módy len 19-ročný mladík so srbskými koreňmi, Andrej Pejic. Pri pohľade na jeho obnažené telo je totiž bežný čitateľ viac ako zmätený. Univerzálny model pôsobí mimoriadne žensky, chlapčenským hrudníkom však vyráža dych!

Na prvý pohľad zvodná blondínka, pri detailnejšom skúmaní ultrašíhly mladý muž. S takým imidžom sa Andrej Pejic nechal zvečniť na obálke magazínu New York. A provokatívnou fotografiou narobil poriadny rozruch. Dymovým líčením a plnými perami síce pripomína ozajstnú krásku, od krku nadol je to však celkom inak – chýbajú mu prsia aj akékoľvek ženské tvary!

Ako sme vás pred pár mesiacmi informovali, Andrej nie je v šoubiznise nijakým nováčikom. Na konte má titul Model roka, pričom vyššie spomínaný časopis ho vyhlásil za „najkrajšieho chlapca na svete“. Zovňajšok, pri ktorom len s ťažkosťami možno odhadnúť jeho skutočné pohlavie, mu však privodil aj nepríjemné situácie. Magazín FHM si totiž na jeho adresu dovolil nevkusný žart a nazval ho „vecou“. Niet teda najmenších pochýb o tom, že formálne ospravedlnenie bolo na mieste.

Aj keď kontroverzný tínedžer priťahuje ženy, mužov, či homosexuálov, pravdu okolo vlastnej orientácie zatiaľ zahmlieva. „Nepovedal by som, že som skutočne sexuálna osobnosť,“ odvetil vyhýbavo na otázku jeho intímnych preferencií. Ktovie však, či má v tomto smere vôbec jasno. Vyzerať ako muž a žena zároveň – to musí predsa v hlave narobiť poriadny zmätok!

Andrej Pejic
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: isifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu