Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Krivé nohy? Čo tam po nich – veď táto modelka je vlastne chlap!

Na prvý pohľad krásna blondínka je v skutočnosti muž Zobraziť galériu (3)
Na prvý pohľad krásna blondínka je v skutočnosti muž

NEW YORK – (Ne)Dokonalá krása! Aj tak by sa dal charakterizovať modelingový unikát, ktorý nosí meno Andrej Pejic. Aj napriek neforemným nohám je totiž na prehliadkových mólach hviezdou zbožňovanou návrhármi. Tvárou pripomína síce ženu, no „tam dole“ je to úplne naopak!

Dlhé blond vlasy, plné pery a žiadne prsia! Zdá sa vám to zvláštne? Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, takto vyzerá najžiadanejšia tvár módneho sveta v súčasnosti. Len 19-ročný mladík so srbsko-austrálskymi koreňmi je totiž najuniverzálnejší model pod slnkom. Outfit, ktorý na svojej útlej postave predvedie, môže byť naozaj akýkoľvek!

Ženský imidž a chlapská stavba tela v jednom! Aj keď Andrej na móle či profesionálnych fotografiách pôsobí ako hriešne zvodná kráska, pôvodné črty rozhodne nezaprie. Na nedávnej párty pri príležitosti 15. narodenín magazínu Vogue totiž okrem prirodzene hustého obočia ukázal aj niečo celkom iné – krivé nohy v latexových nohaviciach!

To, že sa obletovaný model na verejnosti správa viac ako žena, rozhodne nie je náhodou. Na otázku, či preferuje pánske modely pred dámskymi totiž odvetil jednoznačne. „Cítim sa pohodlne v oboch. Aj keď ženské oblečenie je pôvabnejšie, šaty sú vzrušujúcejšie. V pánskych outfitoch musím viac pracovať na mužskom vystupovaní. Ale to je moja práca,“ prezradil v rozhovore pre denník The New York Times. A ako sa zdá, nepočuli sme o ňom posledný krát!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu