Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Andreja Pejić zásobuje instagram fotkami svojho sporo odetého tela. Zobraziť galériu (7)
Andreja Pejić zásobuje instagram fotkami svojho sporo odetého tela. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Všetko je tak, ako má byť! Meno Andrej Pejić (24) začalo plniť stránky médií niekedy v roku 2011, keď sa žensky vyzerajúci mladík stal hviezdou módnych prehliadok a múzou vychytených návrhárov. Jeho kariéra stúpala raketovou rýchlosťou a popri tom si rodák z Austrálie plnil aj svoj najväčší sen. Podstúpil totiž zmenu pohlavia. Že je dnes ženou dokazujú aj fotky, ktoré zvrejňuje na sociálnych sieťach.

Konečne sa cíti vo svojom tele dobre! Reč je o modelke Andreji Pejić, ktorá prišla na tento svet ako chlap. Práve kombinácia mužského pohlavia a žensky pôsobiaceho výzoru zaručila blondiakovi miesto vo svete modelingu a úspech, o akom môžu mnohé dievčatá len snívať. 

Popri tom sa Andrej nevzdával ani svojej najväčšej túžby a v priebehu rokov sa postupne menil na ženu. Bola som hrdá na svoju kariéru, ale mojím najväčším snom bolo cítiť sa príjemne vo svojom tele. Bola som šťastná, že tá chvíľa nastala. Trvalo to asi tri mesiace, no už sa konečne cítim sama sebou,” povedala v nedávnom rozhovore pre magazín People neobyčajná modelka.  

Andreja si svoje nové telo maximálne užíva. Myslí tiež na svojich priaznivcov a sociálne siete zapĺňa aj fotografiami, na ktorých je takmer nahá. Trúfa si už aj na zábery intímnych partií, ktoré sú dôkazom, že Pejić už s mužským pohlavím nemá nič spoločné. 

Andreja Pejić sa už môže smelo fotiť v spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (7)
Andreja Pejić sa už môže smelo fotiť v spodnej bielizni.  (Zdroj: Instagram)

Pohľad na intímne partie Andreji Pejić prezrádza, že je už ženou.
Zobraziť galériu (7)
Pohľad na intímne partie Andreji Pejić prezrádza, že je už ženou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Andreja Pejić
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu