Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Modelka s dokonalými krivkami? Nie, je to chlap! A už zadaný

Andrej Pejic v odvážnom outfite pripomína krásnu modelku, v skutočnosti sa však narodil ako chlap. Zobraziť galériu (8)
Andrej Pejic v odvážnom outfite pripomína krásnu modelku, v skutočnosti sa však narodil ako chlap. (Zdroj: profimedia.sk)

INDIO – Zažiari všade, kde sa zjaví! Hoci sa austrálsky model Andrej Pejic (21) narodil ako chlapec, svojím zovňajškom pripomína skôr očarujúcu ženu. Na nerozoznanie od krásnej dámy uplynulý víkend pútal pozornosť na hudobnom festivale, kde provokoval v šortkách. Muži v jeho okolí však mali smolu – nielenže sa v krásnej blondínke ukrýva chlap, no navyše je už ženatý.

Neobvyklý zjav! Odkedy sa Andrej Pejic zviditeľnil vo svete modelingu, medzi dizajnérskou obcou spôsobil hotovú senzáciu. Vďaka svojmu nezvyčajnému vzhľadu totiž bez mihnutia oka predvádza pánsku aj dámsku konfekciu. V súkromí sa však takmer vždy štylizuje do podoby zástupcu nežnejšieho pokolenia. Výnimkou nebol ani víkendový festival za veľkou mlákou, kde blondiak zaujal provokatívnym outfitom.

Andrej svoje štíhle krivky vystavil na obdiv v dotrhaných džínsových šortkách a v miniatúrnom tope. Nechal tak vyniknúť svojim dlhým nohám a plochému bruchu, pričom v kombinácii s dlhou blond hrivou pripomínal zvodnú modelku. Pod šatami však naďalej zostáva chlapom, ktorý nedávno vliezol do chomúta.

Rodák od protinožcov s balkánskymi koreňmi dlho tajil svoju sexuálnu orientáciu a k ľúbostným vzťahom sa odmietal vyjadrovať. Láska si ho našla v podobe mladého dizajnéra Durana Rembrandta, ktorý svojho partnera prezentuje v ženskom rode. V takom duchu sa nesú aj ich spoločné zábery na sociálnych sieťach, kde pôsobia ako harmonický heterosexuálny pár. Realita je síce odlišná, no to bizarnej dvojici vonkoncom neprekáža. Pred niekoľkými týždňa si milenci povedali spoločné „áno“ v hotelovej kaplnke v Las Vegas a na dôkaz zverejnili fotku svojho sobášneho listu.

Túžbou austrálskeho dvadsiatnika je prepracovať sa medzi anjelikov popredného výrobcu spodnej bielizne. Ako sa nedávno nechal počuť, kvôli týmto ambíciám by dokonca podstúpil aj zmenu pohlavia. „Určite by som to urobil. Rád si nechávam možnosti otvorené, ale príliš o tom nehovorím,“ odpovedal na otázku denníka Hiffington Post. Ktovie však, či by potom jeho výnimočnosť v očiach návrhárov nestratila punc pozlátky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu