Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Jennifer Aniston dúfa márne: Milenec si ju nikdy nevezme!

Jennifer Aniston a Justin Theroux Zobraziť galériu (11)
Jennifer Aniston a Justin Theroux (Zdroj: isifa/SITA)

LOS ANGELES – Do chomúta ho nedostane! Aj keď Jennifer Aniston (42) prežíva po boku novej lásky šťastné obdobie, kostolné zvony sa nad jej hlavou tak skoro nerozozvučia. Justin Theroux (40) sa totiž skrotiť len tak nenechá. Je teda iba otázkou času, kým sa ich vzťah rozpadne?

Čaká ju ďalšie sklamanie! Aspoň to tvrdia najčerstvejšie zákulisné informácie, podľa ktorých sa Jennifer zo svojej polovičky dlho tešiť nebude. Zatiaľ čo jej biologické hodiny tikajú ako bomba, Justin sa viazať nemieni ani náhodou. A aby toho nebolo málo, zaľúbenci majú celkom rozdielne povahy. Nový vzťah pre hollywoodsku krásku šťastný koniec mať údajne nebude!

„Justin si ju nikdy nevezme,“ nechal sa pre magazín InTouch Weekly počuť hercov blízky priateľ, Craig Wedren. Vychádzal pri tom z jednoduchej matematiky. Americký Casanova sa nedokázal upísať manželstvu ani v dlhodobom zväzku s Heidi Bivens, ktorú pre Jennifer náhle opustil: „Justin nie je typ na ženenie. Dá sa to usúdiť z jeho 14-ročného vzťahu, ktorý sa svadbou neskončil. Justin nie je typ chlapa, ktorý sa dá vlastniť.“

Kameňom úrazu zamilovanej dvojice sa podľa Wedrena už čoskoro stanú aj ich odlišné záujmy: „Jen je presným opakom Justina. Zatiaľ čo ju zaujíma hlavne Malibu, nákupy a snaha zostať mladou, Justin chce byť umelcom.“ Prognózy podľa okolia čerstvých milencov síce ružové nie sú, možno však motyka nakoniec vystrelí. Staré známe úslovie predsa hovorí, že protiklady sa priťahujú. Otázne je len to, na ako dlho!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu