Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mejkapová katastrofa: Tori Spelling s ústami na pol tváre!

Tori Spelling Zobraziť galériu (10)
Tori Spelling

LOS ANGELES – Poriadne to prehnala! Americká herečka Tori Spelling (38) síce nikdy nepatrila k oslnivým kráskam, vďaka takejto vizáži sa však medzi ne ani nikdy nezaradí. Pozrite, ako sa pri líčení doriadila minulý týždeň – také obrovské ústa ešte nemala!

Čo to so sebou porobila? Aj keď zavítať medzi hollywoodsku smotánku bez mejkapu nie je vhodné, Tori Spelling tú správnu mieru zrejme odhadnúť nedokáže. Na otvorení Filmového festivalu gayov a lesbičiek sa totiž nalíčila ako na maškarný bál – takto zmachlené pery by jej mohol závidieť aj Joker z Temného rytiera!

Heslo „menej je viac“ jej nič nehovorí! Hoci niekdajšia hviezda seriálu Beverly Hills 90210 v poslednom čase pútala pozornosť svojím tehotenstvom, na nedávnej spoločenskej akcii sa to rozhodla zmeniť. Rastúce bruško totiž schovala pod jednoduché maxišaty čiernej farby. To, čo, naopak, zvýraznila, však mnohým vizážistom zaručene vyrazilo dych. Torinu tvár „zdobili“ nánosy mejkapu i farby na líca a jej ústa mali vďaka množstvu červeného rúžu až dvojnásobnú veľkosť!

Je malým zázrakom, že sa televíznej hviezde silné líčenie takpovediac „neroztieklo“. Pred prítomnými novinármi sa totiž posťažovala, že losangelské leto v tieto dni prežíva naozaj ťažko: „To teplo je strašné. Byť dnu a cítiť prúdenie vzduchu – len tak sa to dá prežiť.“ Nuž, nosiť dieťa pod srdcom počas horúcich dní – to jej veru žiadna mamička nezávidí!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu