Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Šibnutá Tori Spelling: 6-týždňovú dcéru napchala do moriaka!

Len 6-týždňová dcéra herečky Tori Spelling skončila v moriakovi. Zobraziť galériu (9)
Len 6-týždňová dcéra herečky Tori Spelling skončila v moriakovi.

LOS ANGELES – Má svojský zmysel pre humor! Deň vďakyvzdania patrí k obľúbeným sviatkom nielen pre bežných Američanov, ale očividne aj pre mnohé celebrity spoza veľkej mláky. Trojnásobná mamička Tori Spelling (38) však tú správnu mieru osláv zrejme odhadnúť nedokáže. Pozrite, ako potrápila a zosmiešnila svoju najmladšiu ratolesť!

Kam sa podela jej súdnosť? Zdá sa, že čerstvý prírastok do rodiny hollywoodskej hviezdy si už od prvých dní užíva „zábavy“ viac než dosť. Hrdá mama Tori Spelling totiž svoju dcérku Hattie Margaret nijako nešetrí. Pri príležitosti amerického národného sviatku jej vyrobila viac ako bizarný kostým. Vlastné dieťatko naservírovala ako moriaka so zeleninou!

Aj keď sa malá Hattie o pár rokov za takéto fotografie možno bude prepadávať od hanby, bývalá hviezda seriálu Beverly Hills 90210 má zrejme iný názor. Nielenže podivný outfit zverejnila na svojom oficiálnom blogu, no navyše pridala aj podrobný návod na jeho výrobu. Pre prípad, že by sa v Spojených štátoch našlo viac podobne zmýšľajúcich mamičiek. Takých, ktoré pre pozornosť v sociálnych sieťach navlečú svoje deti naozaj do čohokoľvek!

„Ak máte doma bábätko, tu je zábavný projekt na Vďakyvzdanie, ktorý vám zaručí nezabudnuteľné sviatočné fotky,“ píše Tori vo svojom komentári. A ako ďalej radí, do príprav treba zasvätiť aj zvyšok rodiny: „Vaše staršie deti si pomoc pri výrobe kostýmu pre brata alebo sestričku zamilujú. Stelle sa páčilo lepenie falošnej zeleniny na umelý podnos.“ Ktovie však, či sa takáto tortúra pozdávala samotnej Hattie Margaret. Na oboch záberoch sa totiž príliš nadšene veru netvári!

Milujete tradičné jedlá? Uvarte si zemiakové pochúťky trochu inak!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu