Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tehuľka Tori Spelling na pláži: Veľké brucho a spľasnuté silikóny!

Tori Spelling Zobraziť galériu (9)
Tori Spelling

MALIBU – Tehotenstvo jej na kráse príliš nepridáva! Hoci americká herečka Tori Spelling (38) patrila svojho času medzi anorektičky, dnes konečne pôsobí ako zdravá žena. Požehnaný stav jej však okrem oblejšej figúry priniesol aj niečo celkom iné – úplne zdeformované prsia!

Vyfučali ako balón! Aj keď väčšine mamičiek tehotenstvo vyformuje prednosti do plnších tvarov, bývalá hviezda seriálu Beverly Hills 90210 k nim zrejme patriť nebude. S tretím potomkom pod srdcom má totiž od ukážkového dekoltu na míle ďaleko. Jej umelé vnady sú ovisnuté a z diaľky vyzerajú, akoby ich delila veľká diera!

Tori sa však za svoje nevábne tvarované prsia očividne ani trochu nehanbí – svoje nadobudnuté tvary hrdo vystavuje v bikinách. Naposledy tak urobila v sprievode svojej kompletnej rodiny na pláži v Malibu. Napriek šatke omotanej okolo bokov bolo vidieť, že blondínka konečne pribrala zopár kilogramov. Nebyť jej zdeformovanej hrude, patrila by medzi ukážkové hollywoodske mamičky.

Zaujímavosťou je, že herečka si pohlavie svojho tretieho bábätka necháva ako prekvapenie až do pôrodnice. Výbavičky má tak zrejme po predchádzajúcich ratolestiach viac ako dosť: „Už sme boli obdarení chlapčekom aj dievčatkom. Tentoraz sme sa rozhodli pre tradičný spôsob -  nezisťovať pohlavie vopred.“ Isté je však aspoň jedno. Dieťatko bude od slnka vyhriate naozaj dostatočne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu