Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Podstúpila plastiku? Túto vyumelkovanú krásku poznáte aj vy!

Štylisti zmenili miláčika hollywoodskej smotánky na nespoznanie Zobraziť galériu (8)
Štylisti zmenili miláčika hollywoodskej smotánky na nespoznanie

LOS ANGELES – Vôbec sa na seba nepodobá! Taký je výsledok fotenia jednej z najznámejších hollywoodskych blondínok, ktoré prepožičiavajú svoje krivky magazínom ako na bežiacom páse. Tentoraz je však premena priam šokujúca. Kam zmizli jej pôvodné črty tváre?!

Plné pravidelné pery, dokonalý noštek a dramatické líčenie očí – to všetko môžu čitatelia nájsť na stránkach zbrusu nového čísla časopisu V, ktorý takýmto spôsobom upravil 30-ročnú americkú krásku. Farba vlasov jej síce zostala, účes s dlhou ofinou je však z celkom iného súdka. Na prvý pohľad to tak možno nevyzerá, no na čiernobielych fotografiách sa pod outfitmi drsnej dominy skrýva Paris Hilton!

Pohrávanie sa so zmenou imidžu hotelovej dedičky síce môže fanúšikom vyraziť dych, nemenej zaujímavý je však aj priložený rozhovor v spomínanom vydaní. Počas neho totiž Paris odhalila svoju dvojitú tvár s dvojitým hlasom – sladkú afektovanú blondínku z televíznej šou aj serióznu dámu na úrovni.

Na otázku, kto patrí medzi jej módne ikony, podnikateľka vážnym hlasom odpovedala: „Vždy som obdivovala Marilyn Monroe, pretože kamera ju milovala. Audrey Hepburn, pretože je taká klasická. A Kate Moss.“ Vzápätí však Paris v sebe prebudila infantilný tón rozmaznaného dievčatka a dodala: „Ale som veľmi zábavná a veľmi odvážna. Nekopírujem nikoho. Som ako moja vlastná bábika Barbie!“ Sledovať takéto divadlo musí byť v podaní nositeľky priezviska Hilton naozaj na nezaplatenie. Škoda len, že jej serióznu tvár takmer vôbec nepoznáme!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu